ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Ούτε με Χίμκι ο Παπαπέτρου

Χωρίς τον Ιωάννη Παπαπέτρου, θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Χίμκι στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ούτε με Χίμκι ο Παπαπέτρου

Χωρίς τον Ιωάννη Παπαπέτρου, θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός απέναντι στη Χίμκι στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ο αρχηγός του τριφυλλιού ταλαιπωρείται από τραυματισμό, δεν έχει αγωνιστεί ακόμα υπό τις οδηγίες του Όντεντ Κάτας και αυτό δε θα συμβεί ούτε στην αναμέτρηση με τους Ρώσους.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 219.287 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το γόνατο του Παπαπέτρου έχει μαζέψει υγρό, κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορεί να είναι ακόμα διαθέσιμος για το ματς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.