ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Eπεισόδιο στο Κορωπί

Επεισόδιο σημειώθηκε προς το τέλος της προπόνησης του Παναθηναϊκού ανάμεσα στον βοηθό του Μπόλονι Σεργκέι Κουζνιέτσοφ και τον νεαρό Σέχου.

Παναθηναϊκός: Eπεισόδιο στο Κορωπί

Επεισόδιο σημειώθηκε προς το τέλος της προπόνησης του Παναθηναϊκού ανάμεσα στον βοηθό του Μπόλονι Σεργκέι Κουζνέτσοφ και τον νεαρό Σέχου.

Κατά τη διάρκεια μιας άσκησης, ο φορ των πράσινων δέχθηκε παρατήρηση από τον Κουζνιέτσοφ οτι δεν κάνει σωστά την άσκηση. Ο Σέχου απάντησε ότι προσπαθεί, ο Ουκρανός τον πλησίασε για να του εξηγήσει τι δεν κάνει καλά, αλλά ο νεαρός απάντησε με ύφος που δεν άρεσε στον βοηθό του Μπόλονι.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Κουζνιέτσοφ να διώξει από την προπόνηση τον Σέχου, ο οποίος ξέσπασε στα αποδυτήρια από τα νεύρα του.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 103.601 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο νεαρός αναμένεται να τιμωρηθεί για πειθαρχικό παράπτωμα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...