ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Θέλει νίκη και βελτίωση σε κάθε τομέα

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Χίμκι (21:00 - NS1, PANATHINAIKOS24.GR), αναζητώντας την έβδομη νίκη του στην Ευρωλίγκα. Νοκ άουτ πάλι ο Παπαπέτρου, εκτός κι ο Παπαγιάννης.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Χίμκι (21:00 – NS1, PANATHINAIKOS24.GR), αναζητώντας την έβδομη νίκη του στην Ευρωλίγκα. Νοκ άουτ πάλι ο Παπαπέτρου, εκτός κι ο Παπαγιάννης.

Οι πράσινοι θα βρουν απέναντί τους μια ομάδα με αρκετά προβλήματα, αλλά κι αυτοί πηγαίνουν με βασικές απουσίες, αφού μετά τον  Παπαπέτρου, εκτός τέθηκε και ο Παπαγιάννης, λόγω θλάσης. Το τριφύλλι ψάχνει την 7η νίκη του και πρώτη στην Ευρωλίγκα με τον Οντεντ Κάτας προπονητή. Ο Ισραηλινός θέλει να αρχίσει σιγά σιγά να βάζει τη σφραγίδα του στην ομάδα, βελτιώνοντας αρκετούς τομείς και κυρίως την άμυνα.

Η Χίμκι με ρεκόρ 2-18 είναι μια ομάδα που παρά το ταλέντο, βρίσκεται σε κρίση. Ο Ρίμας Κουρτινάιτις απολύθηκε προ ημερών με τον Αντρέι Μάλτσεφ σε θέση υπηρεσιακού. Η φιλοξενούμενη ομάδα έχει θέσει εκτός τους Γερέμπκο και Μονρό, ενώ η αποστολή δε θα έχει και τους Σβεντ, Τίμα, Μπούκερ και Βιάλτσεφ.

Exit mobile version