ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Survivor: Πήγε να πέσει ξύλο, επενέβη ο Λιανός (vid)

Χοντρό επεισόδιο στο survivor.

Survivor: Πήγε να πέσει ξύλο, επενέβη ο Λιανός (vid)

Χοντρό επεισόδιο στο survivor.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, κατά την διάρκεια του συμβουλίου υπήρξε χοντρό επεισόδιο που δεν προβλήθηκε στο χθεσινό επεισόδιο, όπου παραλίγο να υπάρξει χειροδικία.

«Μαθαίνω ότι διαδραματίστηκαν σκηνές απείρου κάλλους μετά την ψηφοφορία και την αποχώρηση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι, όλοι εναντίον όλων. Παραλίγο να υπάρξει χειροδικία που τελικά απετράπη την τελευταία στιγμή. Απείλησαν τον Περικλή Κονδυλάτο και την Ανθή Σαλαγκούδη ότι δεν πρόκειται να τους ξαναδώσουν φαγητό οι κόκκινοι. Παρενέβη κάπου εκεί ο Γιώργος Λιανός και ηρέμησαν τα πνεύματα. Ειπώθηκαν κουβέντες που δεν ξέρω αν θα τις δούμε γιατί δεν μπορούν να μεταδοθούν από την τηλεόραση», ανέφερε ο Αλέξης Μίχας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.