ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Επιστροφή στις νίκες με… όργια Μήτογλου! (vids)

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα της Χίμκι με 94-78 για την 21η αγωνιστική στην Ευρωλίγκα. Εντυπωσιακός ο Ντίνος Μήτογλου με 29 πόντους και 12 ριμπάουντ! Στο 7-13 το ρεκόρ του τριφυλλιού.

Επιστροφή στις νίκες με... όργια Μήτογλου! (vids)

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα της Χίμκι με 94-78 για την 21η αγωνιστική στην Ευρωλίγκα. Εντυπωσιακός ο Ντίνος Μήτογλου με 29 πόντους και 12 ριμπάουντ! Στο 7-13 το ρεκόρ του τριφυλλιού.

Οι πράσινοι δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα απέναντι στην Χίμκι των πολλών προβλημάτων. Παρά τις απουσίες των Παπαπέτρου και Παπαγιάννη, η ομάδα του Οντεντ Κάτας επέστρεψε στις νίκες στο ΟΑΚΑ, έχοντας στις τάξεις έναν εντυπωσιακό Ντίνο Μήτογλου που έβαλε 29 πόντους και μάζεψε 12 ριμπάουντ, ενώ σε καλή βραδιά ήταν και ο Νεμάνια Νέντοβιτς.

Αν εξαιρέσουμε το πρώτο δεκάλεπτο (23-20), στο οποίο οι φιλοξενούμενοι ήταν ανταγωνιστικοί, το τριφύλλι έκανε ό, τι ήθελε στο παρκέ του ΟΑΚΑ. Οι παίκτες του Κάτας έπαιξαν καλό μπάσκετ, εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τις αδυναμίες των αντιπάλων τους και από το δεύτερο δεκάλεπτο πάτησαν το γκάζι… και ποτέ ξανά φρένο μέχρι το φινάλε.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.278 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Περισσότερα σε λίγο

Πλην του εντυπωσιακού Μήτογλου, ο Νέντοβιτς σταμάτησε στους 21 πόντους, με 3 τρίποντα και 5 ασίστ. Ο νεαρός Καλαϊτζάκης “έγραψε” 7 πόντους, ενώ 6 είχε ο Ογκαστ με 5 ριμπάουντ.

Πλέον, οι πράσινοι κοιτάζουν την επόμενη αναμέτρηση με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, σε ένα σαφώς πιο δύσκολο ματς για τον Παναθηναϊκό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.