ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Καταγγελία 22χρονης για σεξουαλική παρενόχληση από τον Ουάρντα (pic)

Μια 22χρονη Αιγύπτια ελληνικής καταγωγής κατήγγειλε σε αιγυπτιακό Μέσο πως ο Ουάρντα την παρενόχλησε σεξουαλικά και τονίζει ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη!

Καταγγελία 22χρονης για σεξουαλική παρενόχληση από τον Ουάρντα (pic)

Μια 22χρονη Αιγύπτια ελληνικής καταγωγής κατήγγειλε σε αιγυπτιακό Μέσο πως ο Ουάρντα την παρενόχλησε σεξουαλικά και τονίζει ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη!

Σάλο έχουν προκαλέσει στην Αίγυπτο όσα καταγγέλλει μια 22χρονη Αιγύπτια ελληνικής καταγωγής, η Φαίδρα Γκουγκούλη, η οποία κατηγορεί τον διεθνή ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Αμρ Ουάρντα, για σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη πριν από τρία χρόνια.

Η κοπέλα, η οποία ζει στο Ντουμπάι, μίλησε στο αιγυπτιακό ”albawabhnews”, αφότου ανάρτησε στα social media μερικά από τα μηνύματα που φέρεται να της έστειλε ο 27χρονος μεσοεπιθετικός, καθώς και ηχητικά μηνύματα, στα οποία ισχυρίζεται ότι ακούγεται η φωνή του.

Φουλάρει για το μπαμ: Μυθική πρόταση σε Μάικ Τζέιμς
Φουλάρει για το μπαμ: Μυθική πρόταση σε Μάικ Τζέιμς 213.047 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Αιγύπτιος, σύμφωνα πάντα με όσα λέει η 22χρονη, την παρενοχλούσε καιρό και της ζητούσε επίμονα να συναντηθούν. Εκείνη, ωστόσο, αρνήθηκε και ο Ουάρντα εξοργίστηκε, βρίζοντάς τη και απειλώντας τη, ότι θα στείλει τα μηνύματα στους γονείς της.

Όπως τονίζει η Φαίδρα Γκουγκούλη, αρχικά της έστειλε στο Instagram και της ζήτησε να συναντηθούν. Εκείνη αρνήθηκε και ο Ουάρντα, όπως δήλωσε η νεαρή γυναίκα, την αποκάλεσε «σκύλα» και την μπλόκαρε.

Και συνεχίζει: «Στη συνέχεια μού έστειλε στο Snapchat και μου ζήτησε και πάλι να συναντηθούμε στο σπίτι του. Αρνήθηκα ξανά και με ρώτησε αν έχω κάνει σεξ πρόσφατα. Απάντησα ”ναι”. Τότε με αποκάλεσε πόρνη, με μπλόκαρε εκ νέου, αλλά τον βρήκα μετά από λίγο καιρό στο Instagram και του έστειλα ένα ηχητικό μήνυμα: ”Δεν με ξέρεις, δεν ξέρεις ποια είμαι, έχεις κοπέλα και συνεχίζεις να μου στέλνεις μηνύματα, οπότε εγώ είμαι η πόρνη ή εσύ ο μ@λ@κ@ς;”. Μετά από αυτό άρχισε να με απειλεί ότι θα πει αυτό που του είπα στην οικογένειά μου και στους φίλους μου. Το κάνω αυτό γιατί θέλω όλα τα κορίτσια να μάθουν ποιος είναι».

Η ίδια, δε, λέει ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη και υποστηρίζει ακόμα ότι, αφού δημοσιοποίησε το θέμα, κορίτσια από την Ελλάδα και την Αίγυπτο επικοινώνησαν μαζί της και της αποκάλυψαν ότι έχουν υποστεί και αυτές παρενόχληση από τον Ουάρντα.

Πηγή: sportfm.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...