ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δομάζος: «Κέρδισαν το λαχείο οι μικροί, να προσέξουν μην το χάσουν!»

Ο Μίμης Δομάζος ανήμερα των εβδομηκοστών ένατων γενεθλίων του ξετυλίγει το κουβάρι της καριέρας του και της ζωής του που είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τον Παναθηναϊκό και στέλνει το δικό του μήνυμα στα νέα παιδιά του τριφυλλιού ώστε να μην... χαθούν.

Δομάζος: «Κέρδισαν το λαχείο οι μικροί, να προσέξουν μην το χάσουν!»

Ο Μίμης Δομάζος ανήμερα των εβδομηκοστών ένατων γενεθλίων του ξετυλίγει το κουβάρι της καριέρας του και της ζωής του που είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τον Παναθηναϊκό μέσα από το SDNA και στέλνει το δικό του μήνυμα στα νέα παιδιά του τριφυλλιού ώστε να μην… χαθούν.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...