ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Για τη συνέχεια στο σερί κόντρα στον ΟΦΗ

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΟΦΗ (19:30, NS2, PANATHINAIKOS24.GR) για τη 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και ψάχνει συνέχεια στο νικηφόρο σερί.

Παναθηναϊκός: Για τη συνέχεια στο σερί κόντρα στον ΟΦΗ

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΟΦΗ (19:30, NS2, PANATHINAIKOS24.GR) για τη 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και ψάχνει συνέχεια στο νικηφόρο σερί.

Οι πράσινοι όντας αήττητοι στον πρώτο γύρο, θέλουν ξανά νίκη απέναντι στους Κρητικούς με σκοπό να συνεχίσουν στον δρόμο των επιτυχιών με φόντο την Ευρώπη και τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουν για να καλύψουν το χαμένο έδαφος. Μετά την επικράτησή τους επί του Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης, έφτασαν τα τρία σερί τρίποντα και η νίκη σήμερα είναι επιτακτική.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.690 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Λάζλο Μπόλονι δεν έχει στη διάθεσή του τους Χατζηγιοβάνη, Κουρμπέλη και Σαβιέρ, ενώ επέστρεψε στην αποστολή ο Βιγιαφάνιες.

Αναλυτικά η αποστολή: Διούδης, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Εμμανουηλίδης, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ιωαννίδης, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο, Καμπετσής.

Σε ό, τι έχει να κάνει με την ενδεκάδα, ο Διούδης θα είναι στο τέρμα και στην άμυνα οι Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Πούγγουρας και Μολό. Στα χαφ θα παραμείνει η τριάδα Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο, ενώ διεκδικεί θέση ο Μπουζούκης. Στην επίθεση όλα είναι ανοιχτά. Δεν αποκλείεται να συνεχίσουν οι Καμπετσής, Ιωαννίδης, Εμμανουηλίδης, αλλά διεκδικούν οι Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ και Μακέντα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...