Δεσύλλας: «Ψάχνει έτοιμους για ενδεκάδα παίκτες ο Παναθηναϊκός»
Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, Διονύσης Δεσύλλας.

Τη σημασία που έχει τον Παναθηναϊκό να κάνει το «4 στα 4» στο σημερινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ στη Λεωφόρο για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας εξήγησε ο Διονύσης Δεσύλλας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
Ο ρεπόρτερ της ομάδας αναφέρθηκε στα αμιγώς αγωνιστικά ζητήματα του «τριφυλλιού», τις σκέψεις του Λάζλο Μπόλονι για το αρχικό σχήμα και τις απουσίες με τις οποίες θα υποδεχθεί τους Κρητικούς στο «Απόστολος Νικολαΐδης».
Από εκεί και πέρα, ο Διονύσης Δεσύλλας αναφέρθηκε στα μεταγραφικά, λέγοντας: «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι το οποίο είναι σε προχωρημένο στάδιο. Μέσα στην εβδομάδα θα δούμε τι εξέλιξη θα έχουμε. Η καθυστέρηση που παρατηρείται έγκειται στο γεγονός πως ο Παναθηναϊκός το κοιτάζει πιο προσεκτικά. Θέλει έτοιμους παίκτες, να είναι βασικοί. Δεν είναι εύκολο αυτό μέσα στον Ιανουάριο. Γίνονται συζητήσεις. Έχει βγει ή βγαίνει εκτός κάδρου ο Σισακό, αφού δεν τα βρίσκει με την Ζούλτε Βάρεγκεμ. Κοιτάζει άλλες περιπτώσεις. Είναι ψηλά του Μεντόζα για τον οποίο δίνω πιθανότητες».
Ακολούθησε το PANATHINAIKOS24 στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Δες όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Panathinaikos24.gr
🎙️Βρες και κάνε subscribe στο Podcast του PANATHINAIKOS24 στο Spotify, στα Apple Podcasts, σε Google Podcasts και στο Castbox