ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

«Καθάρισε» εύκολα τον Φίλιππο Βέροιας και έμεινε μόνος στην κορυφή!

Ο Παναθηναϊκός πέρασε εύκολα από την Βέροια, επικρατώντας εύκολα με 3-0 του Φίλιππου και έμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή.

«Καθάρισε» εύκολα τον Φίλιππο Βέροιας και έμεινε μόνος στην κορυφή!

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-0 μέσα σε 80 λεπτά και ανέβηκε μόνος πρώτος στην βαθμολογία.

Το ματς

Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου έφτασε τους 11 βαθμούς και προσπέρασε τον Φοίνικα Σύρου και τον Ολυμπιακό που αγωνίστηκαν την Παρασκευή. Ο Παναθηναϊκός συνήλθε γρήγορα μετά την απώλεια βαθμού που είχε κόντρα στον Μίλωνα και μπαίνει σε τριάδα αγώνων – φωτιά με ΠΑΟΚ, Φοίνικα και Ολυμπιακό στο φινάλε του πρώτου γύρου.

«Βραχυκύκλωμα» στο Μετς για τον Παναθηναϊκό και η πρόκριση θα κριθεί στη Θεσσαλονίκη
«Βραχυκύκλωμα» στο Μετς για τον Παναθηναϊκό και η πρόκριση θα κριθεί στη Θεσσαλονίκη 1.835 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αξίζει να αναφέρουμε ότι πριν την έναρξη του αγώνα τιμήθηκαν από την ομάδα του Φίλιππου ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος και ο Σωτήρης Πανταλέων για την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος. Ο Φίλιππος Βέροιας αγωνίστηκε χωρίς τον ακραίο Γιώργου Τζιουμάκα με τον Μπίσετ να αγωνίζεται κατά συνθήκη στη θέση του με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να εμφανίσουν σημαντικά προβλήματα στην υποδοχή.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε φουριόζος στο πρώτο σετ και προηγήθηκε με επτά πόντους (5-12) με τα καλά σερβίς του Ανδρεόπουλου. Η διαφορά που έχτισε το τριφύλλι επέτρεψαν στους παίκτες του Δημήτρη Ανδρεόπουλου να παίξουν πιο απελευθερωμένα.

Με λάθος επίθεση του Μπίσετ και πρώτο χρόνο του Ρανγκέλ ο πρωταθλητής έφτασε στο 11-19 και το 13-23 με τον Ράπτη. Με μπλοκ άουτ του Τσάτσιτς οι φιλοξενούμενοι δε δυσκολεύθηκαν να πάρουν το πρώτο σετ με 14-25 .

Με μπλοκ άουτ του Ράπτη ο Παναθηναϊκός πήρε και πάλι προβάδισμα δύο πόντων με το ξεκίνημα του δεύτερου σετ. Με δύο σερί άσους του Τσάτσιτς η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου έφτασε τη διαφορά στους πέντε πόντους. Ο Φίλιππος με τα καλά σερβίς του Στουντίνσκι μείωσε σε 9-11 με ωραίο πλασέ του Μπίσετ.

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τις λύσεις και με μπλοκ του Ρανγκέλ στον Φέρελ έφτασαν στο 12-18 πριν την τελική ευθεία του σετ. Με νέο εντυπωσιακό μπλοκ του Ράπτη το «τριφύλλι» έφτασε τη διαφορά στους επτά πόντους ελέγχοντας απόλυτα το ματς. Τα λάθη που έκαναν οι παίκτες του Φίλιππου σε εκείνο το σημείο έφτασαν το σκορ στο 13-21 με τον Παναθηναϊκό να κατακτά το σετ με τρομερό μονό μπλοκ του Ράπτη.

Ο Φίλιππος Βέροιας έδειξε σημάδια αντίδραση στο ξεκίνημα του πρώτου σετ όταν και προηγήθηκε με 6-3 με επίθεση του Τζιουμάκα. Το προβάδισμα της ομάδας της Βέροιας δεν κράτησε πολύ αφού με τα καλά σερβίς του Ανδρεόπουλου ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε και προσπέρασε (8-9) με μπλοκ άουτ του Ράπτη.

Μία λάθος επίθεση του Γιώργου Τζιουμάκα έδωσε την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να προσπεράσει για δύο πόντους. Ο Φίλιππος ισοφάρισε σε 11-11 αλλά το καλό πράσινο μπλοκ έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου να χτίσει εκ νέου διαφορά για το 13-18 με τον Ρανγκέλ.

Οι γηπεδούχοι με καλό σερβίς μείωσαν σε 16-18 αλλά ο Τσάτσιτς έδωσε τέλος στο σερί τους. Το τριφύλλι δεν αντιμετώπισε στη συνέχεια προβλήματα και πήρε το σετ και τη νίκη με 3-0 σετ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...