ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Καμπετσής της προόδου και το νέο συμβόλαιο (vids)

Ο Αργύρης Καμπετσής σκόραρε για δεύτερη συνεχόμενη φορά, αλλά το κυριότερο είναι ότι δείχνει εξαιρετική πρόοδο σε προπονήσεις και παιχνίδια.

Ο Καμπετσής της προόδου και το νέο συμβόλαιο (vids)

Ο Αργύρης Καμπετσής σκόραρε για δεύτερη συνεχόμενη φορά, αλλά το κυριότερο είναι ότι δείχνει εξαιρετική πρόοδο σε προπονήσεις και παιχνίδια.

Ο νεαρός επιθετικός δουλεύει πολύ στις προπονήσεις και αυτό φαίνεται. Παρά το γεγονός ότι μέχρι πρότινος βρισκόταν στο περιθώριο, αφού δεν υπολογιζόταν στην εποχή Ρόκα – Πογιάτος, ο “Κάμπε” δεν το έβαλε κάτω. Συνέχισε τη δουλειά στο Κορωπί, δεν επηρεάστηκε από τον παραγκωνισμό και περίμενε την ευκαιρία του. Εν τέλει, δικαιώθηκε, αφού ο Λάζλο Μπόλονι, στην αξιολόγηση που έκανε, πίστεψε σε αυτόν, γεγονός που έδωσε… φτερά στα πόδια του Καμπετσή.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.488 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστικό στα τελευταία δυο ματς ως βασικός, έχει σκοράρει ισάριθμες, και ως αριστερό εξτρέμ έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις. Με τρέξιμο, ενέργεια, διάθεση, κλεψίματα και φυσικά γκολ.

Σε ό, τι έχει να κάνει με το συμβόλαιό του, οι πράσινοι έχουν κάνει πρόταση για επέκταση συνεργασίας και υπάρχει αισιοδοξία για θετικό φινάλε. Ο ποδοσφαιριστής θέλει και τις επόμενες μέρες θα γίνουν γνωστά όλα. Το βέβαιο είναι ότι αν ο Καμπετσής συνεχίσει έτσι και ακόμα καλύτερα, τότε ο Παναθηναϊκός θα έχει… κερδίσει ξανά έναν παίκτη που έμοιαζε ξεχασμένος στο Κορωπί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.