ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αλεξανδρόπουλος στο panathinaikos24.gr: «Να καθιερωθώ στον Παναθηναϊκό – Δίψα για νίκη σε κάθε ματς»!

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος μίλησε στο Panathinaikos24.gr μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ και αναφέρθηκε στη νίκη του του τριφυλλιού αλλά και στην εκπληκτική ενέργεια του στο δεύτερο γκολ.

Αλεξανδρόπουλος στο panathinaikos24.gr: «Να καθιερωθώ στον Παναθηναϊκό - Δίψα για νίκη σε κάθε ματς»!

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος ήταν ένας εκ των πρωταγιστών στη χθεσινή νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΟΦΗ.

Ο νεαρός μίλησε για την… καθίζηση στο πρώτο κομμάτι του δευτέρου ημιχρόνου, για τη συνέχεια αλλά και για το στόχο του Κυπέλλου.

Τι είπε για τους προσωπικούς του στόχους.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 81.105 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όλα στη συνέντευξη που ακολουθεί στο Panathinaikos24.gr:

Ποιο είναι το σχόλιο σου για το σημερινό ματς;

«Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε σχετικά καλά. Θεωρώ ότι μπήκαμε δυνατά, κάναμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε όπως θα έπρεπε. Ευτυχήσαμε να σκοράρουμε με τον Μπαρτ και μετά χάσαμε λίγο το μυαλό μας, με αποτέλεσμα να δεχθούμε το γκολ, που τελικά ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στη συνέχεια στα αποδυτήρια ηρεμήσαμε.

Από το 45 – 65 είχαμε ένα κενό, με αποτέλεσμα να αφήσουμε τον ΟΦΗ να μας περιορίσει πολύ. Αυτό συνέβη είτε λόγω του ότι μείναμε από δυναμείς είτε λόγω του ότι ο αντίπαλος προπονητής διάβασε σωστά και έβαλε τετράδα στο κέντρο, γεγονός που μας δυσκόλεψε. Μετά το 70΄ το βρήκαμε λίγο καλύτερα. Θέλω να πω ότι βοήθησε πολύ η είσοδος του Βιγιαφάνιες, καθώς κρατούσαμε παραπάνω ώρα την μπάλα. Μετά ήρθε και το δεύτερο γκολ και κλειδώσαμε το παιχνίδι».

Έχεις συνεχόμενα ενενηντάλεπτα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Πως αισθάνεσαι γι΄ αυτό;

«Στόχος μου από μικρό παιδί είναι να παίξω και να καθιερωθώ στον Παναθηναϊκό. Είμαι χαρούμενος που έχω συνεχόμενα ενενηντάλεπτα και εκτιμώ πολύ το γεγονός ότι ο σύλλογος μου δίνει αυτή τη δυνατότητα. Δεν στέκομαι όμως σε αυτό. Θέλω να βελτιώνομαι συνεχώς από εδώ και πέρα και να κυνηγήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Έκανες μια απίθανη ενέργεια στο δεύτερο γκολ της ομάδας. Τι σκέφτηκες όταν πήρες την μπάλα στα πόδια σου;

«Σκέφτηκα να πατήσω μέσα στην περιοχή και έπειτα να κάνω μια τελική πάσα ή ακόμα και να κερδίσω κάποιο πέναλτι. Αφού είδα ότι πέρασα τον τελευταίο παίκτη, σκέφτηκα να γυρίσω την μπάλα στο πέναλτι, καθώς ξέρω ότι πάντα εκεί βρίσκεται κάποιος συμπαίκτης μου. Αποφάσισα τη στείλω εκεί και είμαι πολύ χαρούμενος που ο φίλος μου ο Αργύρης ήταν εκεί και σκόραρε».

Τι μπορούμε να πούμε για τη συνέχεια;

«Η συνέχεια πρέπει να είναι ανοδική και η συνταγή δεν πρέπει να αλλάξει. Πρέπει να μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι και να διψάμε για τους τρεις βαθμούς. Η κακή αρχή δεν μας επιτρέπει να κάνουμε τρελά όνειρα. Πρέπει να διεκδικούμε κάθε παιχνίδι λες και είναι το τελευταίο».

Το Κύπελλο μπορεί να είναι ένας στόχος;

«Σίγουρα, ήμασταν τυχεροί και περάσαμε στον επόμενο γύρο χωρίς να αγωνιστούμε. Περιμένουμε την κλήρωση μας. Θα δώσουμε το 120% και σε αυτό το παιχνίδι για να κερδίσουμε».

Τι θα ήθελες να σου φέρει το 2021;

«Το 2021 θα ήθελα να φέρει πρώτα απ΄ όλα υγεία σε εμένα και στους δικούς μου ανθρώπους. Να έχω τη δυνατότητα να βελτιώνομαι συνεχώς και να διεκδικώ τον χρόνο συμμετοχής μου και τη θέση μου στην ομάδα. Οι στόχοι είναι πολλοί και κοιτάω τον κάθε ένα ξεχωριστά».

Γενικότερα οι στόχοι του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου είναι να καθιερωθεί στον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια να παίξει στο εξωτερικό;

«Πρώτα απ΄ όλα θέλω να καθιερωθώ στον Παναθηναϊκό. Όπως σου είπα δεν θέλω να κοιτάω μακριά. Θέλω να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό και την Εθνική ομάδα. Σίγουρα και το εξωτερικό αποτελεί όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή. Αγαπάω το ποδόσφαιρο. Είναι πάρα πολλά που έχω στο μυαλό μου αλλά κοιτάω το τώρα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...