ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Με Βιγιαφάνιες βασικό κόντρα στον Βόλο

Βασικός αναμένεται να ξεκινήσει ο Λούκας Βιγιαφάνιες στην αναμέτρηση της Τετάρτης κόντρα στον Βόλο, τη στιγμή που ο Μπόλονι θα πρέπει να βρει τρόπο να καλύψει τα κενά των Αλεξανδρόπουλο - Σένκφελντ.

Παναθηναϊκός: Με Βιγιαφάνιες βασικό κόντρα στον Βόλο

Φανέλα βασικού αναμένεται να πάρει ο Λούκας Βιγιαφάνιες στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο. Ο «Βίγια» που έπαιξε μετά από ένα μήνα στη χθεσινή αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

O Ρουμάνος τεχνικός είναι αναγκασμένος να αλλάξει τη… συνταγή της επιτυχίας των προηγούμενων αγώνων, καθώς δεν θα έχε στη διάθεση του δύο βασικούς ποδοσφαιριστές. Το σίγουρο είναι λοιπόν ότι ο «Βίγια» που έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο του ματς με τον ΟΦΗ, θα βρεθεί στο βασικό σχήμα.

Από την άλλη ο Λάζλο Μπόλονι ενδέχεται να χρησιμοποιήσει τον Μαυρομμάτη στα στόπερ και να διατηρήσει τον Βέλεθ στο κέντρο, μαζί με τους Μαουρίσιο και Βιγιαφάνιες.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.518 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Υπάρχει φυσικά και το ενδεχόμενο ο Ρουμάνος τεχνικός να γυρίσει τον Φραν Βέλεθ στην άμυνα, που εκεί αποτελεί… αίνιγμα το ποιος θα αγωνιστεί στο κέντρο μαζί με τους «Βίγια» – Μαουρίσιο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.