ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κάτας: «Πρέπει να γίνουμε πιο σταθεροί»

Ο Όντεντ Κάτας μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Λάρισα τόνισε πως οι «πράσινοι» πρέπει να βελτιωθούν στα αμυντικά τους καθήκοντα.

Κάτας: «Πρέπει να γίνουμε πιο σταθεροί»

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισραηλινός τεχνικός στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Δεν έχουμε χρόνο, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Μόλις μία προπόνηση κάναμε. Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι στην άμυνα και πιο σταθεροί. Κάναμε καλή δουλειά αμυντικά στην αρχή της τέταρτης περιόδου, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε κι άλλο.

Είναι πολύ σημαντικές οι απουσίες των Παπαπέτρου και Παπαγιάννη. Προσπαθήσαμε να κάνουμε ροτέισον για να έχουμε όλους τους παίκτες έτοιμους και περιμένουμε μέρα με τη μέρα να επιστρέψουν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.