Στο αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση με τον Βόλο αναμένεται να βρίσκεται ο Λούκας Βιγιαφάνιες, τη στιγμή που ο Μπόλονι θα πρέπει να βρει… λύση καθώς από την αναμέτρηση αυτή θα μείνουν εκτός οι Σένκεφελντ – Αλεξανδόπουλος.

Το πρόβλημα είναι αρκετά σημαντικό, καθώς ο Δημήτρης Κουρμπέλης είναι εκτός εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα και έτσι οι λύσεις στην μεσαία γραμμή ειδικά είναι λίγες.

O Ρουμάνος τεχνικός είναι αναγκασμένος να αλλάξει τη… συνταγή της επιτυχίας των προηγούμενων αγώνων, καθώς δεν θα έχε στη διάθεση του δύο βασικούς ποδοσφαιριστές. Το σίγουρο είναι λοιπόν ότι ο «Βίγια» που έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο του ματς με τον ΟΦΗ, θα βρεθεί στο βασικό σχήμα.

Από την άλλη ο Λάζλο Μπόλονι ενδέχεται να χρησιμοποιήσει τον Μαυρομμάτη στα στόπερ και να διατηρήσει τον Βέλεθ στο κέντρο, μαζί με τους Μαουρίσιο και Βιγιαφάνιες.

Υπάρχει φυσικά και το ενδεχόμενο ο Ρουμάνος τεχνικός να γυρίσει τον Φραν Βέλεθ στην άμυνα, που εκεί αποτελεί… αίνιγμα το ποιος θα αγωνιστεί στο κέντρο μαζί με τους «Βίγια» – Μαουρίσιο.

Η επικρατέστερη «11» είναι: Διούδης, Χουάνκαρ, Μαυρομμάτης, Πούγγουρας, Μολό, Βέλεθ, Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες, Ιωαννίδης, Καμπετσής και Εμμανουηλίδης

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS