Ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε τόσο για την προσπάθεια που κάνει η ομάδα του για μεταγραφική ενίσχυση, όσο και για το σερί τεσσάρων νικών του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρουμάνος στη Nova

Για το σερί νικών: “Είμαι πολύ προσεκτικός γιατί υπάρχει μια έκφραση στο ποδόσφαιρο οτι ο… διάολος ποτέ δεν κοιμάται. Βρίσκομαι με τα πόδια στη γη και κοιταμε να προετοιμάζουμε όλες τους αγώνες με την ίδια σοβαρότητα και φιλοδοξία. Προσπαθώ να κάνουμε το καλύτερο. Είμαι ιδιαίτερα προσεκτικός στο να λέω μεγάλα λόγια, διότι αυτό θα δημιουργήσει πίεση και δεν πρέπει να τοποθετήσω περισσότερη πίεση στην πλάτη των παικτών. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν είμαστε φιλόδοξοι”.

Για το γεγονός ότι η ομάδα δε δέχεται γκολ: “Δε θέλω να περιαυτολογήσω. Πιστεύω, όμως, ότι οι προπονήσεις και η φιλοσοφία μας και η αύξηση ευθύνης, οτι ο αμυντικός πληρώνεται για να αμύνεται και ότι ολοι γινόμαστε αμυντικοί όταν δεν έχουμε την μπάλα, το αποδέχονται οι παίκτες. Από την άλλη, όταν έχουμε την μπάλα ακόμη κι ο τερματοφύλακας γίνεται επιθετικός παίκτης. Πάνω απ’όλα βεβαίως να αναλάβουμε κάποιες ευθύνες που προσπαθώ να μεταδώσω στους παίκτες μου. Κι εσείς έχετε γίνει μάρτυρας σε κάποιες εκρήξεις μου για να διορθωθούν κακώς κείμενα και να γίνουν σεβαστοί κάποιοι κανόνες λειτουργίας μας”.

Για το ματς με τον Βόλο και τις απουσίες: “Είναι μεγάλος ο προβληματισμός, ιδιαίτερα για να μπορέσω να δημιουργήσω την ενδεκάδα με τους παίκτες που θα κληθούν. Ελπίζω ότι η ομάδα θα αλληλοβοηθηθεί για να καλύψουμε τα κενά. Μια και αναφέρατε τον Κουρμπέλη, να σας πω ότι είδα με χαρά τον Σαβιέρ που σιγά σιγά επιστρέφει, καθώς επίσης και τον Κουρμπέλη που είναι εδώ και βγήκε στον αγωνιστικό χώρο για τα πρώτα του βήματα”.

Για το τι περιμένει στο ματς: “Ο Βόλος είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος. Δεν γνωρίζω το γήπεδο, είναι πολλά τα χρόνια, οπότε δεν ξέρω το στάδιο, αλλά δεν είναι μέρος που σε περιμένουν με λουλούδια. Στόχος μου είναι να συγκεντρωθώ στην ομάδα για το τι θέλουμε και τι μπορούμε να κάνουμε”.

Για τα μεταγραφικά: “Είναι ένα θέμα για το οποίο προβληματιστήκαμε πολύ. Μέχρι στιγμής δεν μπορέσαμε να έχουμε μια λύση που να μπορούμε να πούμε ότι αξίζει και μπορούμε να προχωρήσουμε. Είμαι ο πρώτος που αναμένει τουλάχιστον δυο λύσεις, αλλά εγώ είμαι κι ο πρώτος που… υποφέρει απ’ αυτή την κατάσταση. Αλλά, ξέρετε την αγορά, ακόμα και στο τελευταίο λεπτό κάτι μπορεί να προκύψει. Θα θέλαμε να είχαμε λύσεις αμέσως μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ. Είναι, όμως, κάτι ευαίσθητο το να μπορέσω να προχωρήσω σε δηλώσεις για το θέμα”.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS