ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κάτας: «Υποκριτικό να μιλάμε για οκτάδα – Αδύνατο να μείνω στην Εθνική»

Ο Όντεντ Κάτας σε δηλώσεις του τόνισε ότι είναι υποκριτικό να λέμε ότι ο Παναθηναϊκός θα μπει στην οκτάδα.

Κάτας: «Υποκριτικό να μιλάμε για οκτάδα - Αδύνατο να μείνω στην Εθνική»

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισραηλινός τεχνικός στο «Sport5»:

«Είναι υποκριτικό να λέμε ότι μπορούμε να μπούμε στην οκτάδα. Είμαστε μια πολύ νεανική ομάδα στην EuroLeague, έχουμε ένα από τα δύο χαμηλότερα μπάτζετ στη διοργάνωση. Πρέπει λοιπόν να έχουμε επίγνωση της κατάστασης. Τώρα, έχουμε το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης, εκεί όπου θέλω να παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι σε σχέση με την εικόνα που δείξαμε στον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε πριν από δύο βδομάδες.

Στον Παναθηναϊκό ήξεραν ότι είμαι παράλληλα ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Ισραήλ. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να ολοκληρώσω την τετραετή θητεία μου στον πάγκο της ομάδας. Είναι τιμή να ηγείσαι της εθνικής ομάδας της χώρας σου. Κι η ομοσπονδία θέλει από μένα να ολοκληρώσω το έργο που έχω αναλάβει.

Το επόμενο παράθυρο είναι τον Νοέμβριο, οπότε δεν θα υπάρχουν άλλοι αγώνες μετά. Ελπίζω πως τα πράγματα θα εξελιχθούν καλά για εμένα εδώ, στην Αθήνα, ώστε να χτίσω την ομάδα για την επόμενη σεζόν. Αν αυτό συμβεί, τότε ρεαλιστικά δεν μπορώ να βρίσκομαι ταυτόχρονα στην EuroLeague και την εθνική ομάδα. Οπότε θα κρατήσω την ικανοποίηση και την τιμή να εργαστώ ως ομοσπονδιακός τεχνικός του Ισραήλ για την τελευταία τετραετία, και κάποιος άλλος προπονητής θα κληθεί να με αντικαταστήσει. Ίσως να κάνει και καλύτερη δουλειά από μένα (γελάει).

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 7.544 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θα είμαι πάντα ο Νο1 υποστηρικτής της εθνικής ομάδας και θα νιώθω κομμάτι της. Δεδομένης της κατάστασης που επικρατεί ανάμεσα στη FIBA και την EuroLeague, θα είναι αδύνατο να συνεχίσω στο Ισραήλ εφόσον παραμείνω στον Παναθηναϊκό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...