ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χατζηγιοβάνης: “Είμαι έτοιμος – Βήμα, βήμα τους πλησιάζουμε”

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης μίλησε για την ετοιμότητά του, αλλά και για τη συνέχεια στον Παναθηναϊκό αρχής γενομένης από το ματς με τον Βόλο.

Χατζηγιοβάνης: “Είμαι έτοιμος – Βήμα, βήμα τους πλησιάζουμε” | panathinaikos24.gr

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης μίλησε για την ετοιμότητά του, αλλά και για τη συνέχεια στον Παναθηναϊκό αρχής γενομένης από το ματς με τον Βόλο.

Παναθηναϊκός: Αυτές είναι οι σκέψεις για τις επόμενες μεταγραφές
Παναθηναϊκός: Αυτές είναι οι σκέψεις για τις επόμενες μεταγραφές 9.636 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για το αν είναι έτοιμος ενόψει Βόλου: Eίμαι απόλυτα έτοιμος. Έκανα την κατάλληλη προπόνηση και μπήκα με την ομάδα.

Είμαι άνθρωπος που πιστεύω στην τύχη. Και οι άλλες ομάδες κάνουν φάσεις, υπήρχαν στιγμές που ήμασταν και τυχεροί. Η τύχη είναι μαζί μας. Έχουμε και τον Διούδη που μας έχει σώσει πολλές φορές και οφείλω να το πω. Έχουμε καλό τερματοφύλακα. Όταν η τύχη είναι με το μέρος σου και έχεις και καλό τερματοφύλακα… Φυσικά όλα τα παιδιά δουλεύουμε σκληρά μέσα στο γήπεδο, ο προπονητής μας δουλεύει να κάνουμε καλή άμυνα. Έχουμε και τύχη. Όταν για παράδειγμα ο αντίπαλος χάνει γκολ πάνω στην γραμμή, είναι τύχη.

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού δημιουργικά: Επιθετικά πρέπει να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο επιθετικά. Δεν παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Έχουμε ποιότητα, με την ποιότητα αυτή, είτε ατομικά, είτε με συνδυασμούς 1-2 φάσεις τις φτιάχνουμε και κάνουμε γκολ. Κάνεις άμυνα καλή, αν δεν μπορείς να κάνεις φάσεις, είναι και αυτό μέσα στο παιχνίδι. Βάζεις ένα γκολ και μετά κάνεις καλή άμυνα, είναι και αυτό μέσα στο παιχνίδι.

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close