ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Φουλ του γκολ στην Αγγλία, αντέχει η Ζενίτ – 3αδα για ταμείο στο 7,00!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr.

Στοίχημα: Φουλ του γκολ στην Αγγλία, αντέχει η Ζενίτ - 3αδα για ταμείο στο 7,00!

Πολλές είναι οι επιλογές που προσφέρει το κουπόνι της Τρίτης (26/01) για ποντάρισμα. Το Betarades.gr επέλεξε τρεις κορυφαίες προτάσεις στο στοίχημα για εσάς. Θα αναλύσουμε παιχνίδια από ποδοσφαίρου από την Αγγλία και τη Γερμανία, καθώς και μπάσκετ για τη Euroleague. Σας θυμίζουμε, ακόμη, ότι με επίσκεψη στο stoiximan casino θα βρείτε πληθώρα από τυχερά παιχνίδια. Ας προχωρήσουμε στα προγνωστικά μας.

Σκοράρει εύκολα η Σίτι, ξεφεύγει το σκορ

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με την Premier League, εκεί όπου στις 22:15 η Γουέστ Μπρομ υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι για την 20η αγωνιστική.

Η εκτός έδρας νίκη με 3-2 επί της Γουλβς αποδείχτηκε ότι ήταν “φωτοβολίδα” για τους γηπεδούχους. Προσγειώθηκαν γρήγορα στην πραγματικότητα και γνώρισαν την ήττα με 2-1 από τη Γουέστ Χαμ. Αυτή ήταν, μάλιστα, η τέταρτή τους στα τελευταία έξι παιχνίδια πρωταθλήματος, στα οποία έχουν δεχτεί 17 τέρματα. Με τα συγκεκριμένα αποτελέσματα, φυσικά, δεν μπορούν να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας. Βρίσκονται στην προτελευταία θέση με μόλις 11 βαθμούς, ενώ διαθέτουν τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, με παθητικό 43 γκολ.

Η Μάντσεστερ Σίτι διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας, έχοντας πετύχει έξι συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 38 βαθμούς, δύο κάτω από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από την οποία όμως έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο. Προέρχεται από εκτός έδρας νίκη με 3-1 επί της Τσέλτεναμ για το κύπελλο Αγγλίας. Σε ένα παιχνίδι, πάντως, που σημείωσε και τα τρία γκολ της στο τελευταίο δεκάλεπτο. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έχει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, έχοντας δεχτεί μόλις 13 γκολ σε 18 αγώνες.

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι σαφώς ανώτερη και πιο ποιοτική ομάδα και μπορεί να κάνει “πάρτι”, απέναντι σε μια ομάδα με τραγική αμυντική λειτουργία. Επιλέγουμε το Over 3 (ασιατικό) σε απόδοση 1.86.

Με την ανωτερότητα της Γκρόιτερ Φιρτ

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με τη Γερμανία και τη δεύτερη κατηγορία, όπου στις 21:30 η Όσναμπρικ υποδέχεται την Γκρόιτερ Φιρτ για τη 18η αγωνιστική.

Σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Όσναμπρικ, που έχει απολογισμό πέντε ήττες στα τελευταία έξι παιχνίδια της. Πιο πρόσφατη από αυτές, η εντός έδρας με 1-0 από την Άουε. Βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς σε 17 αναμετρήσεις. Η άμυνά της δεν εμπνέει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη, καθώς έχει δεχτεί 27 τέρματα. Δεν τα πάει καλά στο γήπεδό της, καθώς η τελευταία νίκης της σημειώθηκε στις 31 Οκτωβρίου με 2-1 επί της Σαντχάουζεν, για την 6η αγωνιστική.

Από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες προέρχονται οι φιλοξενούμενοι, απέναντι στην Πάντερμπορν (1-1) και τη Φορτούνα Ντίσελντορφ (3-3). Βρίσκονται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 29 βαθμούς, εφτά λιγότερους από το Αμβούργο. Διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, έχοντας σημειώσει 33 γκολ σε 17 αναμετρήσεις. Περίοδο μεγάλης φόρμας διανύει ο μέσος Σεμπάστιαν Ερνστ, που έχει σκοράρει πέντε φορές στις τελευταίες έξι αναμετρήσεις της.

Η Γκρόιτερ Φιρτ θέλει τη νίκη για να πλησιάσει ακόμα περισσότερο στις πρώτες θέσεις. Είναι ανώτερη ομάδα, σκοράρει με ευκολία και μπορεί να τα καταφέρει απέναντι σε μία αντίπαλο που δεν μπορεί να σηκώσει… κεφάλι στην έδρα της. Θα πάμε με το διπλό σε απόδοση 1.95.

Καλύπτει το χάντικαπ η Ζενίτ στη Βαρκελώνη

Τέλος, έχουμε πρόταση από την Ευρωλίγκα και την 22η αγωνιστική της, με την Μπαρτσελόνα να κοντράρεται με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης στις 22:00.

Εφτά διαδοχικές νίκες σε Euroleague και ισπανικό πρωτάθλημα μετράει η Μπαρτσελόνα. Την προηγούμενη αγωνιστική της διοργάνωσης επικράτησε εκτός έδρας επί του Ερυθρού Αστέρα με 72-60 και πλέον συγκατοικεί στην πρώτη θέση με την ΤΣΣΚΑ.

Τα εννιά από τα δέκα πιο πρόσφατα ματς που έχει δώσει στη Euroleague έχει κερδίσει η Ζενίτ. Τελευταία αντιμετώπισε στο γήπεδό της την Αναντολού Εφές και τη νίκησε με 85-75 και εξαιρετική εμφάνιση.

Το παιχνίδι αναμένεται δυνατό, καθώς και οι δύο αντίπαλοι είναι σε καλό “φεγγάρι”. Δεν θα είναι άνετο το έργο της Μπαρτσελόνα σήμερα με βάση την εικόνα της Ζενίτ. Θα προτιμήσουμε το διπλό με χάντικαπ +7.5 σε απόδοση 1.93.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...