ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Όταν όλα «παγώνουν» σε μια στιγμή (vids)

Το Sports3.gr αποτίει φόρο τιμής στον αδικοχαμένο Κόμπι Μπράιαντ.

Όταν όλα «παγώνουν» σε μια στιγμή (vids)

Ο Κόμπι Μπράιαντ έφυγε σαν σήμερα (26/1) από τη ζωή και το Sports3.gr αποτίει φόρο τιμής για το «μύθο» του παγκοσμίου αθλητισμού, που δε θα βγει ποτέ από τις καρδιές μας.

Υπάρχουν στιγμές, για τις οποίες όλοι γνωρίζουν το πού βρίσκονταν. Στον αθλητισμό υπάρχουν τέτοιες χαρακτηριστικές φάσεις, όπως ο τελικός του Ευρωμπάσκετ του 1987, η κατάκτηση του Euro 2004, το «βάλ’το αγόρι μου» του 2005, ή ο θρίαμβος επί των Αμερικανών το 2006.

Αναλυτικά εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ