ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Κιμούλης: «Είναι της… μόδας καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου» (vid)

Την δική του εκδοχή για όσα κατήγγειλε η ηθοποιός Ζέτα Δούκα, έδωσε ο Γιώργος Κιμούλης.

Κιμούλης: «Είναι της... μόδας καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου» (vid)

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega αφού γνωστοποίησε ότι ήδη έχει κινηθεί νομικά έκανε λόγο για… μόδα καταγγελιών τύπου Μπεκατώρου.

«Στεναχωρήθηκα όταν το άκουσα πρώτη φορά. Τώρα έχω θυμώσει πάρα πολύ. Έχω ήδη δώσει εντολή για αγωγή και μήνυση. Το ότι κλώτσησα, ούτε για αστείο. Δεν πρόκειται να την πάρω πίσω, ακόμα κι αν αρχίσει να το παίρνει πίσω. Τα υπόλοιπα… καταρχάς δεν κατάλαβα… τι έγινε την περίοδο των συμβάντων μετά τη δολοφονία Γρηγορόπουλου, η παράσταση ήταν μέχρι το Πάσχα, υπάρχουν φωτογραφίες από την κοπή πίτας ένα μήνα μετά που είμαστε όλοι μια χαρά», είπε χαρακτηριστικά.

Ο ηθοποιός συνέχισε λέγοντας: «Θεωρώ απαράδεκτο το να χρησιμοποιείται η πολύ σωστή κίνηση της κυρίας Μπεκατώρου από οποιονδήποτε που έχει προσβληθεί, στεναχωρηθεί. Να υπερβάλλει και να χρησιμοποιεί ψευδή γεγονότα»

Φουλάρει για το μπαμ: Μυθική πρόταση σε Μάικ Τζέιμς
Φουλάρει για το μπαμ: Μυθική πρόταση σε Μάικ Τζέιμς 211.878 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...