ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δύσκολη δοκιμασία κόντρα στην Ρεάλ

Ο Παναθηναϊκός καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία (22:00, LIVE: Panathinaikos24.gr, NS2) χωρίς τους Γιώργο Παπαγιάννη και Ιωάννη Παπαπέτρου.

Δύσκολη δοκιμασία κόντρα στην Ρεάλ

Το «τριφύλλι» φιλοξενείται στην ισπανική πρωτεύουσα από τη Ρεάλ, λόγω της επικείμενης 31ης μονομαχίας τους σε επίπεδο Euroleague.

Η «Βασίλισσα» μετράει 11 σερί νίκες απέναντι στον Παναθηναϊκό, ανεξαρτήτως έδρας, και θέλει να διευρύνει αυτό το σερί μετά της ήττες από Ερυθρό Αστέρα και Μακάμπι που την έχουν φέρει στο 13-8.

Από την άλλη, ο «εξάστερος» κατάφερε να πάρει πολύτιμη ανάσα, αλλά και την πρώτη του νίκη στην Euroleague με τον Κάτας στον πάγκο, με το 94-78 επί της Χίμκι που τον έφερε στο 7-13.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.813 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εκτός για τους γηπεδούχους είναι ο Νίκολας Λαπροβίτολα, ο οποίος διαγνώστηκε με κορωνοϊό. Προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν το τελευταίο διάστημα οι Σέρχιο Γιουλ και Ρούντι Φερνάντεθ, με τον πρώτο να έχει περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστεί. Για τον Παναθηναϊκό θα λείψουν για ακόμη μία φορά οι Παπαπέτρου και Παπαγιάννης.

Το πρόγραμμα:

21:00 Άλμπα – ΤΣΣΚΑ

21:45 Βιλερμπάν – Μπασκόνια

22:00 Ρεάλ – Παναθηναϊκός

22:00 Βαλένθια – Ζαλγκίρις

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.