ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Επιβεβαίωσε την αλλοίωση ο Κλάτενμπεργκ: «Πέναλτι του Σεμέδο, κόκκινη στον Μπα»! (vid)

Καταπέλτης ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ για τα όργια στο Περιστέρι από Τσαγκαράκη-Παπαπέτρου, κρίνοντας ότι κακώς δεν δόθηκε πέναλτι στο χέρι του Σεμέδο και δεν αποβλήθηκε ο Μπα. Τι είπε για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ...

Επιβεβαίωσε την αλλοίωση ο Κλάτενμπεργκ: «Πέναλτι του Σεμέδο, κόκκινη στον Μπα»! (vid)

Αλλοίωση αποτελέσματος και με τη… βούλα του Άγγλου αρχιδιαιτητή στο ματς του Περιστερίου, ανάμεσα σε Ατρόμητο και Ολυμπιακό. Στην ανάλυση των επίμαχων φάσεων της 18ης αγωνιστικής, ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ ανέφερε ότι το χέρι του Σεμέδο βρίσκεται σε αντικανονική θέση και κακώς δεν καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, όπως λανθασμένη ήταν και η απόφαση των Τσαγκαράκη-Παπαπέτρου να μην αποβληθεί ο Μπα.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...