Χαμός έγινε το πρωί της Τετάρτης (27/1) στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Αφορμή ήταν η αντιπαράθεση που υπήρξε ανάμεσα στην Φαίη Σκορδά και την Εβελίνα Παπούλια, έπειτα από δηλώσεις που έκανε η τελευταία στον ραδιοφωνικό σταθμό «Ελληνικό 93,2» για τις καταγγελίες που έκανε η Ζέτα Δούκα σε βάρος του Γιώργου Κιμούλη.

Η γνωστή ηθοποιός με αφορμή το ηχητικό που παίχτηκε είπε τα εξής: «Εγώ τους ξέρω και τους δύο, και την Ζέτα και τον Γιώργο. Δεν έχω να πω κάτι. Αν πω κάτι για τον Γιώργο θα είναι σαν να αναιρώ αυτά που λέει η Ζέτα, αν πω κάτι για την Ζέτα θα αναιρέσω αυτά που είπε ο Γιώργος. Νομίζω ότι αυτά τα πράγματα είναι εντελώς δικά τους, δηλαδή είναι κάτι πολύ προσωπικό, είναι προσωπική η διαδρομή. Εγώ δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα με κανέναν από τους δύο, οπότε δεν έχω κάτι που να μου έχει συμβεί χοντρό. Τα θεωρώ κακές στιγμές. Γενικά είμαι από τους ανθρώπους που δεν αφήνω πολλά περιθώρια, η αντοχή μου φτάνει στις 2 επιθέσεις. Εγώ έχω μεγαλώσει στρατιωτικά, ήμουν χορεύτρια κλασικού με μια πολύ δύσκολη δασκάλα, την πιο σκληρή δασκάλα που υπήρχε. Εγώ την λάτρευα, δεν έχει σημασία και ήταν όλο αυτό στο πλαίσιο της πειθαρχίας».

Στο σημείο εκείνο η παρουσιάστρια, αφού αρχικά έκοψε το βίντεο είπε τα εξής:«Ωραία, καταλάβαμε τη θέση της κα Παπούλια. Το έκοψα γιατί δεν είναι της παρούσης αυτή τη στιγμή. Είναι μια θέση, τη σέβομαι… αλλά τη συγκεκριμένη μέρα δεν χωρούν τέτοιου είδους τοποθετήσεις»!

Ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα, η Εβελίνα Παπούλια βγήκε εκ νέου στην εκπομπή, αυτή τη φορά τηλεφωνικά όπου και είπε τα εξής ακόλουθα: «Επειδή σε εκτιμώ, θα ήθελα να πω ότι με εξέθεσες έτσι όπως πέρασες τα λόγια μου στον αέρα και λυπάμαι πάρα πολύ γι’ αυτό… Αυτό ήταν πάρα πολύ άσχημο και αυτό που είπες ότι δεν είναι της παρούσης… Τι δεν είναι της παρούσης; Γλυκιά μου είναι κιτρινισμός αυτό το πράγμα. Δεν το άφησες να ακουστεί όλο το απόσπασμα. Δεν είπα εγώ κάτι για το γεγονός. Είναι ένα τραγικό γεγονός σε όποιον και αν έχει συμβεί».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS