ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπόλονι: «Εξαιρετική νοοτροπία και η προσπάθεια των παικτών μου» (vid)

Το εγκώμιο των παικτών του, έπλεξε ο Λάζλο Μπόλονι μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στον Βόλο, όπου ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0.

Μπόλονι: «Εξαιρετική νοοτροπία και η προσπάθεια των παικτών μου» (vid)

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε εκτός έδρας του Βόλου με 2-0 σκορ, με τον Λάζλο Μπόλονι να μένει απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια και τη διάθεση που έδειξαν οι παίκτες του.

Ο Ρουμάνος τεχνικός ανέλυσε την εικόνα που είχε η ομάδα του, σχολίασε τη φάση της αποβολής του Χουάνκαρ και τέλος έδωσε συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα για τον τρόπο που επέλεξε να αγωνιστεί κόντρα στο «τριφύλλι».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 74.239 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λάζλο Μπόλονι στη NOVA:

«Είχαμε ένα πρώτο ημίχρονο όχι δυνατό. Ανίσχυρο. Θα έλεγα πως στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε το πνεύμα με το μέρος μας. Είχαμε μια ομάδα που προσπαθούσε να κλείσει τις γραμμές. Αυτή η άνεση που υπήρξε στο μυαλό μας, μας εμπόδισε. Μετά μπορέσαμε να λειτουργήσουμε καλύτερα. Αλλά αυτό που είπαμε στο ημίχρονο δεν ήταν για την τακτική, αλλά για την νοοτροπία. Το πνευματικό μας κομμάτι».

Για την εικόνα μετά την αποβολή: «Πολλές φορές μέσα στη δυσκολία, οι πρωταγωνιστές είναι αυτοί που… σφίγγουν τα δόντια. Αλλάξαμε τη νοοτροπία μας. Τους περιμέναμε ιδιαίτερα στο κέντρο και από εκεί και πέρα κάναμε τις αντεπιθέσεις μας».

Για τις πέντε σερί νίκες και πόσο πιο ψηλά μπορεί να φτάσει η ομάδα: «Πιστεύω πως θα φτάσουμε… στην Αθήνα. Θα κοιτάξουμε να ανασυγκροτηθούμε, να προετοιμαστούμε για τον επόμενο αγώνα. Υπάρχει κόπωση αλλά είναι κοινή για όλες τις ομάδες».

Για το αν η ομάδα απέκτησε τη φιλοσοφία του: «Ούτε εγώ έχω την τέλεια φιλοσοφία ούτε η ομάδα θα φτάσει στην τέλεια φιλοσοφία. Αυτό που θα κοιτάξουμε να κάνουμε είναι το καλύτερο, όπως παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο στην προκειμένη περίπτωση.

Με την ευκαιρία να συγχαρώ τους παίκτες μου, η αλλαγή νοοτροπίας και η προσπάθειά τους ήταν εξαιρετική. Συγχαρητήρια στους αντιπάλους μας, έχουν ένα ματς περισσότερο από εμάς και είδα πως δεν ήταν όλοι οι παίκτες παρόντες. Παρ’ όλα αυτά ήταν μια επικίνδυνη ομάδα επειδή έχει χαρακτήρα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...