Ο Παναθηναϊκός επικράτησε εκτός έδρας του Βόλου με 2-0 σκορ, με τον Λάζλο Μπόλονι να μένει απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια και τη διάθεση που έδειξαν οι παίκτες του.

Ο Ρουμάνος τεχνικός ανέλυσε την εικόνα που είχε η ομάδα του, σχολίασε τη φάση της αποβολής του Χουάνκαρ και τέλος έδωσε συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα για τον τρόπο που επέλεξε να αγωνιστεί κόντρα στο «τριφύλλι».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λάζλο Μπόλονι στη NOVA:

«Είχαμε ένα πρώτο ημίχρονο όχι δυνατό. Ανίσχυρο. Θα έλεγα πως στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε το πνεύμα με το μέρος μας. Είχαμε μια ομάδα που προσπαθούσε να κλείσει τις γραμμές. Αυτή η άνεση που υπήρξε στο μυαλό μας, μας εμπόδισε. Μετά μπορέσαμε να λειτουργήσουμε καλύτερα. Αλλά αυτό που είπαμε στο ημίχρονο δεν ήταν για την τακτική, αλλά για την νοοτροπία. Το πνευματικό μας κομμάτι».

Για την εικόνα μετά την αποβολή: «Πολλές φορές μέσα στη δυσκολία, οι πρωταγωνιστές είναι αυτοί που… σφίγγουν τα δόντια. Αλλάξαμε τη νοοτροπία μας. Τους περιμέναμε ιδιαίτερα στο κέντρο και από εκεί και πέρα κάναμε τις αντεπιθέσεις μας».

Για τις πέντε σερί νίκες και πόσο πιο ψηλά μπορεί να φτάσει η ομάδα: «Πιστεύω πως θα φτάσουμε… στην Αθήνα. Θα κοιτάξουμε να ανασυγκροτηθούμε, να προετοιμαστούμε για τον επόμενο αγώνα. Υπάρχει κόπωση αλλά είναι κοινή για όλες τις ομάδες».

Για το αν η ομάδα απέκτησε τη φιλοσοφία του: «Ούτε εγώ έχω την τέλεια φιλοσοφία ούτε η ομάδα θα φτάσει στην τέλεια φιλοσοφία. Αυτό που θα κοιτάξουμε να κάνουμε είναι το καλύτερο, όπως παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο στην προκειμένη περίπτωση.

Με την ευκαιρία να συγχαρώ τους παίκτες μου, η αλλαγή νοοτροπίας και η προσπάθειά τους ήταν εξαιρετική. Συγχαρητήρια στους αντιπάλους μας, έχουν ένα ματς περισσότερο από εμάς και είδα πως δεν ήταν όλοι οι παίκτες παρόντες. Παρ’ όλα αυτά ήταν μια επικίνδυνη ομάδα επειδή έχει χαρακτήρα».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS