ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ιωαννίδης: «Δεν είμαι… Λουκάκου, παίρνω ιδέες» (vid)

Ο Φώτης Ιωαννίδης μίλησε στην κάμερα του Novasports για το «καμπανάκι» που χτύπησε στον Παναθηναϊκό μετά την κόκκινη κάρτα, αλλά και το παρατσούκλι «Λουκάκου των φτωχών».

Ιωαννίδης: «Δεν είμαι... Λουκάκου, παίρνω ιδέες» (vid)

Ο Φώτης Ιωαννίδης μίλησε στην κάμερα του Novasports για το «καμπανάκι» που χτύπησε στον Παναθηναϊκό μετά την κόκκινη κάρτα, αλλά και το παρατσούκλι «Λουκάκου των φτωχών».

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για το πρόσωπο του Παναθηναϊκού μετά την κόκκινη: «Δεν μπήκαμε δυνατά όπως σε προηγούμενα παιχνίδια, φάνηκε στα πρώτα λεπτά, αλλά μετά την κόκκινη χτύπησε ”καμπανάκι”, συγκεντρωθήκαμε, συσπειρωθήκαμε και κρατήσαμε την μπάλα ψηλά στο γήπεδο».

Για τις πέντε νίκες: «Θέλουμε να συνεχίσουμε αυτό το όμορφο σερί, κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι διαφορετικά και θέλουμε να συνεχίσουμε να κερδίζουμε μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα».

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.968 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον φετινό στόχο: «Να είμαστε όσο πιο ψηλά γίνεται στα πλέι – οφ, αν γίνεται και πάνω από κάποια ομάδα».

Για τον Παναθηναϊκό του 2021 και τι έχει αλλάξει: «Δουλεύουμε πιο σωστά σε συγκεκριμένα πλάνα τα οποία μας βοηθούν να βελτιωνόμαστε καθένας ατομικά».

Για την πορεία του: «Είχα μία μεγάλη αποχή, σιγά – σιγά βρίσκω τα  πατήματα μου  και θα βοηθήσω ακόμα περισσότερο την ομάδα».

Για το γεγονός ότι συμπαίκτες του τον αποκαλούν «Λουκάκου των φτωχών»: «Ναι, λόγω του τρόπου με τον οποίο βάζω το σώμα μου. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να μπω σε τέτοια σύγκριση ,είναι άλλο επίπεδο. Προσπαθώ να παίρνω ιδέες από οποιονδήποτε επιθετικό βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο, ιδέες και να βελτιώνω το παιχνίδι μου».

Για το αν το σημερινό ήταν το καλύτερό του ματς: «Ένα από τα καλύτερα, και με τον Απόλλωνα ήταν πολύ καλό».

Για τον Μπόλονι: «Ο προπονητής έχει αλλάξει κάποια πράγματα, έδειξε  εμπιστοσύνη σε νέα παιδιά που τον έχουν βγάλει ασπροπρόσωπο».

Για την Εθνική: «Εννοείται είναι στόχος αλλά αυτή τη στιγμή είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα, θέλω να τη βοηθάω και βήμα – βήμα αν βελτιώνομαι ίσως έρθει αυτή η στιγμή».

Δείτε τις δηλώσεις

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...