ΚΛΕΙΣΙΜΟ
VOLLEY LEAGUE

«Κατάπιε» τον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε δια... περιπάτου με 3-0 του ΠΑΟΚ και πάτησε γερά στην κορυφή του πρωταθλήματος.

«Κατάπιε» τον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός!

Το ματς Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου έφτασε τους 14 βαθμούς στο πρωτάθλημα και εξακολουθεί να είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Το τριφύλλι έχει ακόμη ένα δύσκολο ματς την Κυριακή στην Σύρο κόντρα στον Φοίνικα.

Ο ΠΑΟΚ που περιμένει Εβάντρο και Κανέλλο αγωνίστηκε χωρίς τον Κουμεντάκη που αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού πριν το ματς. Η ομάδα του Κώστα Δεληκώστα είχε μεγάλο πρόβλημα στην υποδοχή ενώ σε ακόμη ένα ματς τα περίμενε όλα από τον Ντεν Ντρις. Ο ΠΑΟΚ που την Κυριακή υποδέχεται τον Ολυμπιακό έμεινε στους 7 βαθμούς έχοντας δώσει τέσσερα ματς.

Με τα καλά σερβίς του Γιάκομπσεν ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 8-4 στο ξεκίνημα του πρώτου σετ με τον Κώστα Δεληκώστα να καλεί τάιμ άουτ. Ο Γιάκομπσεν από την γραμμή όμως συνέχισε να είναι εντυπωσιακός με τους γηπεδούχους να φτάνουν στο 10-4 με πρώτο χρόνο του Πελεκούδα.

«Βραχυκύκλωμα» στο Μετς για τον Παναθηναϊκό και η πρόκριση θα κριθεί στη Θεσσαλονίκη
«Βραχυκύκλωμα» στο Μετς για τον Παναθηναϊκό και η πρόκριση θα κριθεί στη Θεσσαλονίκη 1.640 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το σερί του Παναθηναϊκού τελείωσε με πλασέ (12-5) του Καπετανίδη. Οι γηπεδούχοι με τον Γιάκομπσεν να μοιράζει ιδανικά το παιχνίδι έφτασαν τη διαφορά στους 9 πόντους για το 15-6 με μπλοκ του Ρανγκέλ πάνω στον Ντεν Ντρις. Ο Κώστας Δεληκώστας άλλαξε πασαδόρο, το μπλοκ του ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοσή του και η ομάδα της Θεσσαλονίκης μείωσε στους πέντε πόντους (22-17) μετά από χαμένη επίθεση του Ανδρεόπουλου. Ο Παναθηναϊκός με σερί πρώτους χρόνους του Ρανγκέλ και χαμένο σερβίς του Σωτηρίου κατέκτησε το πρώτου σετ με 25-18.

Με μπλοκ του Ρανγκέλ και άουτ επίθεση του Σωτηρίου ο Παναθηναϊκός πήρε διαφορά τριών πόντων με το ξεκίνημα του δεύτερου σετ. Το τριφύλλι κατάφερε να φτάσει στο 8-3 με μπλοκ του Γιάκομπσεν με τον Κώστα Δεληκώστα να καλεί νωρίς τάιμ άουτ.

Με δύο σερί άσους του Τσάτσιτς και άουτ επίθεση του Ντεν Ντρις ο Παναθηναϊκός έφτασε στο 14-6 ελέγχοντας απόλυτα το δεύτερο σετ. Με επίθεση του Ράπτη και μπλοκ του Ρανγκέλ οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 19-10 με τον ΠΑΟΚ να μειώνει προσωρινά με τον μπλοκ του Κομητούδη. Ο Παναθηναϊκός έκλεισε το δεύτερο σετ (25-17) με επίθεση του Τσάτσιτς.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα στο τρίτο σετ αλλά ένα λάθος των παικτών του έδωσε στον Παναθηναϊκό την ευκαιρία να φτάσει στο 7-5 και το 9-6 με άσο του Τσάτσιτς. Με επίθεση του Ράπτη η διαφορά έφτασε στους τέσσερις πόντους με τον Ντεν Ντρις να μειώνει σε 12-10 με άσο.

Οι γηπεδούχοι με πρώτο χρόνο του Ρανγκέλ και μπλοκ του Πελεκούδα έφτασε στο 16-11 με τον ΠΑΟΚ να μειώνει σε 18-16 μετά από λάθος του Τσάτσιτς. Με επίθεση του Ράπτη και μπλοκ του Ρανγκέλ ο Παναθηναϊκός έφτασε στο 21-17 καθαρίζοντας ουσιαστικά το σετ και την υπόθεση νίκη.

Τα σετ 3-0 (25-18, 25-17, 25-21)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...