ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κάτας: «Είχαμε δύο διαφορετικά ημίχρονα, μου άρεσε η αντίδραση στην άμυνα»

Ο Όντεντ Κάτας στάθηκε στην εικόνα του Παναθηναϊκού στη Μαδρίτη και τόνισε πως έμεινε ικανοποιημένος από την αντίδραση του δευτέρου ημιχρόνου στην άμυνα.

Κάτας: «Είχαμε δύο διαφορετικά ημίχρονα, μου άρεσε η αντίδραση στην άμυνα»

Ο προπονητής των «πράσινων» τόνισε: «Δύο εντελώς διαφορετικά ημίχρονα για εμάς. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν εκεί. Δεν είχαμε επιθετικότητα, δεν εκτελέσαμε το πλάνο μας αμυντικά/ Βοαστήκαμε με τα σουτ και τους επιτρέψαμε να βρουν εύκολους πόντους. Στο ημίχρονο είπαμε ότι πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε και να μείνουμε στο πλάνο. Μου άρεσε ο τρόπος που αντέδρασαν οι παίκτες. Έκαναν εξαιρετική δουλειά στην άμυνα.

Πρέπει να χτίσουμε σε αυτό. Πρέπει να αρχίζουμε έτσι τα παιχνίδια. Είμαστε νέα ομάδα και δεν έχουμε εμπειρία Ευρωλίγκας και δεν μπορούμε να είμαστε κυρίαρχοι, αλλά μπορούμε να μάθουμε από αυτά τα παιχνίδια. Θα πάρει χρόνο να προσαρμοστούν οι παίκτες, αλλά με την προσπάθεια δεν υπάρχει χρόνο. Κάθε φορά που είμαστε στο παρκέ πρέπει να έχουμε την ανάλογη προσπάθεια». 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.