ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΑΣΙΛΑΡΑΣ BLOG

Που να ‘παιζε και μπάλα ε;

Το ποδοσφαιρικό θαύμα του Μπόλονι και οι ιστορίες για αγρίους… Γράφει ο Νικόλας Βασιλαράς.

Που να ‘παιζε και μπάλα ε;

Να περάσει ο επόμενος λοιπόν. Πάει και ο Βόλος. Με ένα κάρο προβλήματα ξανά, αλλά εσύ ΕΚΕΙ, πάλι όρθιος. Πέμπτη συνεχόμενη νίκη για τον Παναθηναϊκό, έκτο ματς με μηδέν παθητικό και συνολικά 8/10 μετά το Καραϊσκάκη. Δεν το λες κι άσχημα ε;

Το τριφύλλι πέρασε και από το Πανθεσσαλικό και έτσι όπως πάνε τα πράγματα όλα τα μπορεί. Από εκεί και που δεν θα έβγαινε καν Ευρώπη, μέχρι και δεύτερος. Δεν θέλει και πολύ με τα χάλια που έχουν οι δυο δικέφαλοι, που τους έχεις και στη Λεωφόρο. Μην τους πάρεις και κάνα Κύπελλο και σαλτάρουν. Εντάξει, νωρίς είναι ακόμα, δεν ανοιγόμαστε, όταν όμως κάτι πάει καλά δεν απαγορεύεται ούτε να χαρούμε ούτε να ελπίζουμε.

Τα πουλέν του Ρουμάνου (Καμπετσής, Ιωαννίδης) βρήκαν και πάλι δίχτυα, ο Μαουρίσιο έδωσε αρχηγικό ρεσιτάλ στη μεσαία γραμμή, η άμυνα ήταν ξανά μπετόν. Ειδικότερα μετά την τραβηγμένη από τα μαλλιά αποβολή του Χουάνκαρ δεν έφαγες ούτε φάση. Που αν ήταν αυτό κόκκινη, τότε σε άλλους (που δεν τους δείχνουν ούτε κίτρινες) θα έπρεπε να τους κόψουν το ποδόσφαιρο. Αλλά τι να λέμε τώρα, λες και δεν τα ξέρουμε, λες και δεν τους μάθαμε.

Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο!
Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο! 1.265 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θα κάπου εδώ θα (ξανά) πει κανείς «άλλη μια νίκη χωρίς να παίξεις καλό ποδόσφαιρο» και θα αρχίσουμε τα ίδια. Καταρχήν ΠΟΙΟΣ θα το πει και αν θέλετε επίσης… δακρύσαμε και με τη μπάλα των άλλων. Από εκεί και πέρα να το ξαναπούμε να χιλιοστή φορά: έχετε καταλάβει τι έχει κάνει ο Μπόλονι και με ποιους παίζει; Πως να δεις μπαλάρα δηλαδή με τόσες κομβικές απουσίες, με δέκα παίκτες από το πουθενά και με καμένη γη από τον προηγούμενο. Πλάκα κάνουμε τώρα;

Και μόνο που αυτός ο προπονητής έκανε ξανά τον Παναθηναϊκό κανονική ομάδα με… πρωταθληματικό σερί και μόνο που έβγαλε τόσους παίκτες από την ναφθαλίνη και επενδύει στα νιάτα, φτάνει και περισσεύει. Ποδοσφαιρικό θαύμα είναι και προϊόν της προσωπικότητας ενός ανθρώπου που σπάει αυγά και τολμάει, όχι της τύχης. Και στην τελική ας τα λένε οι ξένοι, όχι και εμείς…

Το μενού το Σάββατο έχει Λεωφόρο με Λαμία και καπάκι Ατρόμητο στο Περιστέρι. Δεν θα είναι εύκολα ματς, όπως δεν ήταν και κανένα έως τώρα, όμως μπορείς και… παραμπορείς να το συνεχίσεις το σερί. Σεμνά και ταπεινά, μέχρι να έρθει ο Ολυμπιακός στο «κλουβί» να μετρηθούμε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.