ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Φεύγει από την ΑΕΚ ο Ινσούα;

Κάθε άλλο παρά ευχαριστημένοι είναι οι άνθρωποι της ΑΕΚ με τον Εμάνουελ Ινσούα.

Φεύγει από την ΑΕΚ ο Ινσούα;

Κάθε άλλο παρά ευχαριστημένοι είναι οι άνθρωποι της ΑΕΚ με τον Εμάνουελ Ινσούα.

Ο Αργεντινός αριστερός μπακ πραγματοποιεί τη χειρότερή του σεζόν από τότε που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα.  Η παρουσία του στην Ένωση δεν έχει καμία σχέση με αυτή που είχε στον Παναθηναϊκό, κάνοντας το ένα λάθος μετά το άλλο και έχοντας, γενικώς, κακές εμφανίσεις με πολλά λάθη.

Οπως αναφέρεται στο sdna.gr, έχει ανοίξει θέμα Ινσούα στην ΑΕΚ και δεν αποκλείονται εξελίξεις.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.568 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάλιστα μέσα στην μέρα αναμένεται να υπάρξουν επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή για το πως θα πάνε τα πράγματα στην συνέχεια. Ο Ινσούα υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι με 400 χιλιάδες ετήσιες αποδοχές κι έχει ακόμη 2,5 χρόνια συμβόλαιο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.