ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Εντυπωσιακός σε κάθε τομέα το 2021 – 16 βαθμοί σε 6 αγώνες! (vid)

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε νικηφόρα την πορεία του στο πρωτάθλημα και μέχρι τώρα κάνει εντυπωσιακά πράγματα το 2021!

Παναθηναϊκός: Εντυπωσιακός σε κάθε τομέα το 2021 - 16 βαθμοί σε 6 αγώνες! (vid)

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε νικηφόρα την πορεία του στο πρωτάθλημα και μέχρι τώρα κάνει εντυπωσιακά πράγματα το 2021!

Οι πράσινοι του Λάζλο Μπόλονι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και μετά το χθεσινό διπλό έχουν μειώσει τη διαφορά από την τετράδα. Συγκεκριμένα, βρίσκονται στους 5 βαθμούς από τον Άρη, στους 3 από την ΑΕΚ και στους 2 από τον ΠΑΟΚ. Το ζητούμενο, βέβαια, είναι να συνεχιστεί το νικηφόρο σερί, αρχής γενομένης από το ματς με τη Λαμία το Σάββατο.

Οι «πράσινοι» παραμένουν η μοναδική ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα που δεν έχουν δεχθεί γκολ μέσα στο 2021 και παράλληλα έχουν πετύχει οκτώ γκολ στα έξι ματς.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 11.031 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το τριφύλλι μετά την έλευση του Λάζλο Μπόλονι μέχρι το φινάλε του του 2020 είχε 16 βαθμούς σε 9 ματς, ενώ μέσα στον Ιανουάριο έχει 16 βαθμούς σε 6 αγώνες!  Ολα αυτά με πέντε νίκες, μια ισοπαλία και φυσικά δίχως η ομάδας να έχει δεχθεί γκολ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.