ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Άρνηση της ΕΟΚ για Μαντζούκα- Προσφεύγει στον ΑΣΕΑΔ ο Παναθηναϊκός!

Η ΕΟΚ δεν εξέδωσε δελτίο στον Μαντζούκα και ο Παναθηναϊκός θα προσφύγει στον ΑΣΕΑΔ.

Άρνηση της ΕΟΚ για Μαντζούκα- Προσφεύγει στον ΑΣΕΑΔ ο Παναθηναϊκός!

Η ΕΟΚ αρνήθηκε την έκδοση δελτίου στον Λευτέρη Μαντζούκα και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα προσφύγουν στον ΑΣΕΑΔ.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο παίκτης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής με τη φανέλα του τριφυλλιού προς το παρών.

Η EOK δημιουργεί το εμπόδιο σε αυτό το κομμάτι, καθώς ένας κανονισμός της Ομοσπονδίας δεν επιτρέπει μετακίνηση κάποιου νεαρού αθλητή με δελτίο μέσα στην σεζόν, ώστε να μην μπορεί να αγωνιστεί με τη νέα του ομάδα στο πρωτάθλημα των μικρών.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.810 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έτσι, δεν υπάρχει ακόμα δελτίο για τον Λευτέρη Μαντζούκα και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού αποφάσισαν να κάνουν προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ. Από εκεί θα περιμένουν την δικαίωση, ώστε ο 17χρονος φόργουορντ να ενταχθεί και… τυπικά στο ρόστερ ως μέλος της ομάδας και να αγωνιστεί στα υπόλοιπα παιχνίδια της φετινής σεζόν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.