ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Προφυλακίστηκε ο 38χρονος προπονητής που κατηγορείται για το βιασμό της 11χρονης

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 38χρόνος προπονητής που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης αθλήτριας αποφάσισαν ανακριτής και εισαγγελέας.

Προφυλακίστηκε ο 38χρονος προπονητής που κατηγορείται για το βιασμό της 11χρονης

Στη φυλακή οδηγείται, ύστερα από την απολογία του, ο 38χρονος προπονητής που κατηγορείται για τον βιασμό 11χρονης αθλήτριας της ιστιοπλοΐας.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας, με ομόφωνη γνώμη, έκριναν προφυλακιστέο τον κατηγορούμενο για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια, σε βαθμό κακουργήματος.

«Προφυλακίστε με, όμως να ξέρετε πως όταν κάναμε σχέση δεν ήταν 11 ετών. Είχε συμπληρώσει τα 13 της χρόνια» φέρεται να υποστήριξε ο πρώην προπονητής, αναφέροντας ακόμη, κατά τις πληροφορίες, στην ανακρίτρια ότι αγαπάει τη νεαρή γυναίκα και πως σκοπός της σχέσης τους ήταν ο γάμος.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.553 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
«Την αγαπώ ακόμα» φέρεται να δήλωσε κατά την απολογία του. «Όταν βγω από τη φυλακή θα την παντρευτώ» ανέφερε ο αμετανόητος δράστης.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε από τους αστυνομικούς, λίγο μετά τις 9.30 το πρωί. Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου στον εισαγγελέα.

Πηγή: sdna.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.