ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Επιστροφές, αλλά και νέες απουσίες ενόψει Λαμίας

Στην αναμέτρηση με τη Λαμία έχουν στρέψει την προσοχή τους άπαντες στον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Επιστροφές, αλλά και νέες απουσίες ενόψει Λαμίας

Στην αναμέτρηση με τη Λαμία έχουν στρέψει την προσοχή τους άπαντες στον Παναθηναϊκό.

Οι πράσινοι έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διευρύνουν το σερί τους και να συνεχίσουν με νίκες, στην προσπάθεια που κάνουν για έξοδο στην Ευρώπη. Το ματς του Σαββάτου είναι καθοριστικό (και αυτό) για τη συνέχεια και το τρίποντο είναι υποχρέωση.

Ο Λάζλο Μπόλονι θα έχει στη διάθεσή του τους Σένκεφελντ και Αλεξανδρόπουλο, που επιστρέφουν από τιμωρία. Αντιθέτως, εκτός θα παραμείνουν οι Μπουζούκης και Κουρμπέλης, λόγω των τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.243 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Απών, επίσης, θα είναι ο Βέλεθ που εκτίει την τιμωρία του, αλλά και ο Χουάνκαρ που απεβλήθη χθες στη νικηφόρα αναμέτρηση επί του Βόλου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.