ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κάτας: “Έτσι έχει η κατάσταση με Σαντ Ρος, Παπαπέτρου, Παπαγιάννη”

Για το ματς με τη Βαλένθια και την κατάσταση των τραυματιών μίλησε ο Οντεντ Κάτας.

Κάτας:

Για το ματς με τη Βαλένθια και την κατάσταση των τραυματιών μίλησε ο Οντεντ Κάτας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισραηλινός προπονητής για το ματς με την ισπανική ομάδα:

Για το ιατρικό δελτίο: «Πρέπει να περιμένουμε να δούμε. Ο Σαντ Ρος έχει έναν μυϊκό σπασμό, τον ταλαιπώρησε χθες. Θα περιμένουμε να δούμε πώς θα είναι αύριο. Όσο για τους άλλους δύο, τον Παπαπέτρου και τον Παπαγιάννη, ελπίζω τουλάχιστον έναν από τους δύο να μπορεί να πάρει μερικά λεπτά. Όμως, όπως γνωρίζετε το πρόγραμμα είναι δύσκολο. Οι τραυματισμοί είναι κομμάτι του παιχνιδιού. Όλες οι ομάδες έχουν απουσίες. Με αυτό το πρόγραμμα που έχουμε αυτή την εβδομάδα τους χρειαζόμαστε όλους».

Για τη Βαλένθια: «Το σημαντικό είναι να παίξουμε καλή άμυνα. Πρόκειται για μία μοναδική ομάδα, με ποιότητα, καλό προπονητή, που ποστάρει και παίζει pick ‘n pop με τους ψηλούς της. Η Βαλένθια τρέχει στην επίθεση με ένταση. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Δεν έχουμε αρκετό χρόνο για να προετοιμαστούμε, μόνο τη σημερινή προπόνηση και το αυριανό πρωί. Ελπίζω πως θα αρχίσουμε καλά το παιχνίδι αύριο και θα το τελειώσουμε εξίσου καλά. Η συγκέντρωση και η έντασή μας πρέπει να ξεκινήσουν από την άμυνα».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 16.480 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Για την εμφάνιση των Ζακ Όγκαστ – Μάρκους Φόστερ κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης: «Μιλήσαμε ήδη για τραυματισμούς και δύσκολο πρόγραμμα. Τους χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες. Δεν έχει σημασία ποιος μπορεί να δώσει κάτι παραπάνω. Χθες το έκαναν εκείνοι. Όμως, υπάρχει ένας λόγος που βρίσκονται εδώ και αγωνίζονται στον Παναθηναϊκό. Κάθε παίκτης πρέπει να είναι έτοιμος για αυτές τις καταστάσεις».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.