ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νέντοβιτς: «Ήρθα με το… βάρος πως είμαι συνέχεια τραυματίας»

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς μίλησε για τη μέχρ τώρα πορεία του στον Παναθηναϊκό, αλλά και για τη συνέχεια.

Νέντοβιτς: «Ήρθα με το... βάρος πως είμαι συνέχεια τραυματίας»

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς μίλησε για τη μέχρ τώρα πορεία του στον Παναθηναϊκό, αλλά και για τη συνέχεια.

Για την αναμέτρηση στην Μαδρίτη και τη βελτίωση του «τριφυλλιού» στην επανάληψη: «Πράγματι, το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ καλύτερο. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε και αύριο. Οφείλουμε να χαλαρώσουμε από την ανεξήγητη πίεση, που έχουμε στο πρώτο ημίχρονο. Ήμασταν ένα βήμα πίσω και στο δεύτερο μέρος γίναμε πιο επιθετικοί και βάλαμε δύσκολα στους αντιπάλους με την άμυνά μας. Πρέπει να κρατήσουμε το χθεσινό δεύτερο ημίχρονο».

Για τη Βαλένθια: «Είναι μία ομάδα που παίζει καλή άμυνα και πρέπει να κάνουμε το ίδιο. Πρέπει να είμαστε ένα βήμα μπροστά. Η άμυνα κερδίζει τα παιχνίδια.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 66.341 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι μία περίεργη ομάδα. Ο Ντούμπλιεβιτς και ο Τόμπι σουτάρουν τρίποντα. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τον Παπαπέτρου και τον Παπαγιάννη. Όμως, θέλουμε να τους σταματήσουμε και να κυκλοφορήσουμε καλά την μπάλα στην επίθεση».

Για τις επισόδεις του με τα «πράσινα» και την υγεία του: «Νιώθω πολύ καλά. Ήρθα με το… βάρος πως είμαι πάντα τραυματίας. Δούλεψα πολύ σκληρά μπαίνοντας σε αυτή τη σεζόν. Έχω τη ρουτίνα μου, όσα κάνω πριν και μετά τα ματς. Τα αποτελέσματα είναι φανερά. Παίζουμε κάθε δυο – τρεις μέρες και νιώθω εξαιρετικά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...