ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Υποψήφιος για την ΑΕΚ ο Βαγιαννίδης

Η ΑΕΚ ψάχνει στη μεταγραφική αγορά για δεξί μπακ και ο πρώην «πράσινος» Γιώργος Βαγιαννίδης, είναι μέσα στο ονόματα των υποψηφίων.

Υποψήφιος για την ΑΕΚ ο Βαγιαννίδης

Το φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου πλησιάζει και στην ΑΕΚ έχουν βάλει ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός μπακ που θα αγωνίζεται στη δεξιά πτέρυγα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του αθλητικού Τύπου, μια από τις περιπτώσεις που κυνηγάει η Ένωση, είναι αυτή του πρώην «πράσινου» νεαρού παίκτη, Γιώργου Βαγιαννίδη.

Ο νεαρός μπακ που αποχώρησε το καλοκαίρι του 2020 από το «τριφύλλι» με προορισμό την Ίντερ, δεν έχει καταφέρει να βρει τα πατήματά του και έχει ρίξει γέφυρες επιστροφής στην Ελλάδα. Ενώ παράλληλα, η ιταλική ομάδα τον παραχώρησε δανεικό στη Σεντ Τρούιντεν, χωρίς ωστόσο να έχει καταγράψει ακόμα επίσημη συμμετοχή.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.174 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τις προηγούμενες ημέρες ο παίκτης, έπαιζε και στο «πράσινο» ρεπορτάζ, ωστόσο η ΑΕΚ είναι αυτή που έχει μπει δυνατά στην διεκδίκησή του και η περίπτωσή του εξετάζεται σοβαρά. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Ώρα», όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ώρες και άπαντες είναι σε αναμονή για να δουν, αν ο νεαρός επιστρέψει στην Αθήνα για να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα αυτή τη φορά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.