ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεσύλλας: “Με το ίδιο πνεύμα για τη νίκη με τη Λαμία – Οι εξελίξεις στα μεταγραφικά” (aud)

Στη σημασία των νικών για τον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Διονύσης Δεσύλλας μέσω του bwinΣΠΟΡ FM και αναφέρθηκε στα πλάνα του Μπόλονι για το ματς με την Λαμία.

Δεσύλλας:

Στη σημασία των νικών για τον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Διονύσης Δεσύλλας μέσω του bwinΣΠΟΡ FM και αναφέρθηκε στα πλάνα του Μπόλονι για το ματς με την Λαμία.

Η επιτυχία φέρνει και… ευτυχία στον Παναθηναϊκό, όπως ανέφερε ο Διονύσης Δεσύλλας μιλώντας στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, με αφορμή το νικηφόρο σερί αλλά και το αυριανό (30/01) παιχνίδι του ΟΑΚΑ, κόντρα στην Λαμία!

«Ο Παναθηναϊκός θέλει οπωσδήποτε τη νίκη με την Λαμία, δεν το συζητάμε. Αν νικήσει, όμως, αφενός δεν θα έχουν εύκολο έργο οι άλλοι που κυνηγάει και αφετέρου θα ξέρει τα αποτελέσματά τους. Το παν είναι το αποτέλεσμα. Όσο παίρνει νίκες ο Παναθηναϊκός και ο Μπόλονι περνάει αυτά που θέλει και δεν έχει πρόβλημα να πει κι αυτά που θέλει», είπε μεταξύ αλλων.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.545 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, σε αγωνιστικό επίπεδο, ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε πως στην 11άδα του «τριφυλλιού» αύριο θα είναι οι Διούδης, Σάντσες ή Μολό, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες, Ιωαννίδης και Καμπετσής ξανά, ενώ παίζεται μια θέση ανάμεσα σε Αϊτόρ και Εμμανουηλίδη, πλην κάποιας έκπληξης από πλευράς Μπόλονι.

Τέλος, για τα μεταγραφικά ο Δεσύλλας τόνισε ότι πάντα υπάρχουν τα ονόματα του Τιούμπ το οποίο επιβεβαίωσε η ίδια η Ανζέ και του Μεντόσα, που παραμένει ως πρώτος στόχος για τα εξτρέμ.  Το θέμα Μακενγκό είναι υπαρκτό, αλλά τα πάντα θα ξεκαθαρίσούν σύντομα. Ακούστε εδώ το ηχητικό με όλο το ρεπορτάζ:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.