ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρελθόν ο Φρατζέσκος!

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε το τέλος της συνεργασίας της με τον Κώστα Φραντζέσκο, ο οποίος αποχωρεί μετά από δώδεκα χρόνια από το τριφύλλι.

Παρελθόν ο Φρατζέσκος!

Παρελθόν αποτελεί από τον Παναθηναϊκό ο Κώστας Φρατζέσκος. Ο Έλληνας τεχνικός μετά από 12 χρόνια παρουσίας στις πράσινες ακαδημίες αποχωρεί από το τριφύλλι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον μέχρι πρότινος προπονητή της Κ19 της ομάδας, Κώστα Φρατζέσκο. Ο Έλληνας τεχνικός εργάστηκε στα τμήματα υποδομής του συλλόγου από το 2009 έως και σήμερα, προσφέροντας τις υπηρεσίες του εκτός της Κ19 και στις Κ16 και Κ17.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.964 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαριστεί θερμά τον Κώστα Φρατζέσκο για την πολυετή του προσφορά στο σύλλογο και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...