ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Mε Παπαπέτρου – Παπαγιάννη αλλά χωρίς Σαντ Ρος κόντρα στην Βαλένθια!

Ο Παναθηναϊκός κατεβαίνει στην αναμέτρηση με την Βαλένθια τόσο με τον Γιώργο Παπαγιάννη και τον Ιωάννη Παπαπέτρου, αλλά χωρίς τον Σαντ Ρος.

Mε Παπαπέτρου - Παπαγιάννη αλλά χωρίς Σαντ Ρος κόντρα στην Βαλένθια!

Τόσο ο Ιωάννης Παπαπέτρου, όσο και ο Γιώργος Παπαγιάννης θα είναι ετοιμοπόλεμοι και ο Όντεντ Κάτας μπορεί να υπολογίζει κανονικά σ’ αυτούς.

Να θυμίσουμε ότι ο πρώτος ήταν εκτός δράσης για παραπάνω από δύο εβδομάδες, έχοντας πρόβλημα στο γόνατο, ενώ ο δεύτερος ταλαιπωρούνταν από μία ελαφριά θλάση στον οπίσθιο μηριαίο και είχε χάσει τα παιχνίδια με Χίμκι, Ρεάλ και Λάρισα.

Ωστόσο, ο Χάουαρντ Σαντ Ρος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον μυϊκό σπασμό που υπέστη στην αναμέτρηση της Μαδρίτης την Τετάρτη και γι’ αυτό τον λόγο θα μείνει εκτός αποστολής από το σημερινό ματς.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.757 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.