ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Αλλαγμένος και… αγριεμένος ο Παναθηναϊκός του Κάτας! (vids)

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό ματς σε άμυνα και επίθεση κόντρα στη Βαλένθια και επικράτησε 91-72 για την 23η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Βελτιώνεται σε κάθε τομέα με τον Κάτας η ομάδα. Στο 8-14 το ρεκόρ.

Αλλαγμένος και… αγριεμένος ο Παναθηναϊκός του Κάτας! (vids)

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό ματς σε άμυνα και επίθεση κόντρα στη Βαλένθια και επικράτησε 91-72 για την 23η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Βελτιώνεται σε κάθε τομέα με τον Κάτας η ομάδα. Στο 8-14 το ρεκόρ.

Μετά την ήττα, αλλά καλή εμφάνιση με βάση τις συνθήκες, απέναντι στη Ρεάλ, ο Παναθηναϊκός συνέχισε να παρουσιάζει βελτιωμένο πρόσωπο και πήρε μια άνετη νίκη επί της Βαλένθια στο ΟΑΚΑ. Εξαιρετικό πρόσωπο σε άμυνα και επίθεση από τους παίκτες του Οντεντ Κάτας, που είχαν πάθος, ένταση και πολυφωνία.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.573 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο πρώτο δεκάλεπτο, το ματς ήταν ισορροπημένο. Ο Παναθηναϊκός έπαιζε στρωτό μπασκετ και από την άλλη η Βαλένθια προσπαθούσε να επιβάλλει τον ρυθμό της, με αποτέλεσμα η περίοδος να κλείσει με σκορ 22-20. Στο δεύτερο, το τριφύλλι πάτησε γκάζι και με φοβερό πάθος στην άμυνα και εξαιρετικές συνεργασίες στην επίθεση, πήρε διαφορά.

Ο Νέντοβιτς είχε πάρει φωτιά με 12 πόντους, ο Παπαγιάννης κυριαρχούσε στους αιθέρες με 8 πόντους και 6 ριμπάουντ, ενώ σημαντικές βοήθειες έδινε και ο Ογκαστ, έχοντας ένταση και ενέργεια στο παιχνίδι του. Το αποτελέσματα του ημιχρόνου ήταν 48-34 υπέρ της ομάδας του Οντεντ Κάτας, η οποία έκανε μια γεμάτη περίοδο.

Στην επανάληψη, ο καλός ρυθμός συνεχιζόταν με το τριφύλλι να έχει πλουραλισμό στον τρόπο επιθέσεων και πολυφωνία. Οι πράσινοι έκαναν μια από τις πιο σοβαρές τους εμφανίσεις και διατηρούσαν μια διαφορά ασφαλείας. Ο Οντεντ Κάτας μόνο ικανοποιημένος θα μπορούσε να είναι με αυτό που έβλεπε από τους παίκτες του στο παρκέ.

Οι Ισπανοί τα έβρισκαν… μπαστούνια απέναντι στους πράσινους, οι οποίοι έπαιζαν «λυσσασμένα» στην άμυνά τους και η διαφορά αντί να μειώνεται, αυξανόταν υπέρ του τριφυλλιού. Η περίοδος ολοκληρώθηκε με σκορ 68-52, έπειτα από άστοχο τρίποντο του Νέντοβιτς, επιθετικό του Παπαγιάννη και άστοχο κοντινό σουτ.

Στο 4ο δεκάλεπτο δεν άλλαξαν πολλά. Ο Παναθηναϊκός συνέχιζε στον ίδιο ρυθμό, στην εξίσωση είχαν μπει για τα καλά Μήτογλου, Γουάιτ και Μποχωρίδης και η Βαλένθια περίμενε απλώς… το μοιραίο. Ο Παναθηναϊκός έφτασε σε μια μεγάλη νίκη με άνεση και πολύ καλό μπάσκετ και στρέφει την προσοχή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.