ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Προσπαθεί για την ανατροπή με Μεντόζα – Παίρνει πρωτοκλασάτο χαφ!

Ο Παναθηναϊκός παλεύει για να κάνει την ανατροπή και να ντύσει στα πράσινα τον Στίβεν Μεντόζα ενώ έχει ήδη σταντ - μπάι τον Ενγκμπακοτό. Κλεισμένο χαφ από το... πάνω ράφι έχει το τριφύλλι.

Παναθηναϊκός: Προσπαθεί για την ανατροπή με Μεντόζα - Παίρνει πρωτοκλασάτο χαφ!

Μέχρι τελευταία στιγμή θα παλέψει για να κάνει την ανατροπή ο Παναθηναϊκός με τον Στίβεν Μεντόζα.

Ο ποδοσφαιριστής φαίνεται να βρίσκεται κοντά στην Σίβασπορ, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οριστικά δεν έχει κλείσει. Οι πράσινοι παλεύουν μέχρι την ύστατη στιγμή για να ανατρέψουν τα δεδομένα στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο Μεντόζα έχει ως προτεραιότητα να μείνει στην Ευρώπη και γι΄ αυτό εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο του Παναθηναϊκού. Ο 29χρονος εξτρέμ της Αμιάν αποτελεί τον διακαή πόθο των Πιέρ Ντρεοσί και Λάζλο Μπόλονι για την ενίσχυση της ομάδας στα άκρα της μεσαίας γραμμής και οι πράσινοι παλεύουν τις τελευταίες ώρες να έρθουν σε συμφωνία με τη γαλλική ομάδα, η οποία έχει συμφωνήσει με τη Σίβασπορ έναντι ποσού 600 χιλ. ευρώ σε τέσσερις δόσεις και ποσοστό μεταπώλησης 30%.

Εγκλήματα και τιμωρία: Έχασε και στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός και πλέον… τρέχει για Ευρώπη
Εγκλήματα και τιμωρία: Έχασε και στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός και πλέον… τρέχει για Ευρώπη 6.571 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Την ίδια στιγμή το τριφύλλι έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ενγκμπακοτό, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Γκινγκάμπ.

Πέρα από το θέμα του εξτρέμ, ο Παναθηναϊκός έχει κλεισμένο αμυντικό μέσο από το πάνω ράφι. Η υπόθεση αυτή αναμένεται να γίνει γνωστή τις επόμενες μέρες και ουσιαστικά το τριφύλλι θα βάλει ένα όπλο στη φαρέτρα του που θα κάνει τη διαφορά

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.