ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πλησιάζει στον Ατρόμητο ο Μαυρομμάτης

Στον Ατρόμητο εκτός απροόπτου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Φάνης Μαυρομμάτης.

Πλησιάζει στον Ατρόμητο ο Μαυρομμάτης

Ο νεαρός αμυντικός δεν υπολογίζεται από τον Λάζλο Μπόλονι και είναι στην πόρτα της εξόδου από τον Παναθηναϊκό.

Η πλευρά του παίκτη, έχει έρθει σε επαφή με την ομάδα του Περιστερίου και όπως όλα δείχνουν ο Φάνης Μαυρομμάτης θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ατρόμητο, ως ελεύθερος αφού θα κληθεί να λύσει τη συνεργασία του με το «τριφύλλι».

Ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ θα διατηρήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης, με τον νεαρό στόπερ να παίρνει τη θέση του επίσης πρώην «πράσινου» Σπύρου Ρισβάνη που αποχώρησε από τον Ατρόμητο για το εξωτερικό πριν λίγες ημέρες.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 20.578 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ολοκλήρωση της μεταγραφής είναι θέμα ωρών, με τον Φάνη Μαυρομμάτη να επιθυμεί να μεταβεί σε μια ομάδα ώστε να παίζει, καθώς στο «τριφύλλι», από την έλευση του Λάζλο Μπόλονι και μετά, δεν πήρε τις απαιτούμενες ευκαιρίες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.