ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Τα πλάνα του Μπόλονι για την ενδεκάδα κόντρα στη Λαμία

Με αλλαγές θα παρουσιάσει τον Παναθηναϊκό ο Λάζλο Μπόλονι κόντρα στη Λαμία. Επιστρέφουν στην ενδεκάδα Σένκεφελντ και Αλεξανδρόπουλος.

Παναθηναϊκός: Τα πλάνα του Μπόλονι για την ενδεκάδα κόντρα στη Λαμία

Λένε πως ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, αλλά ο Λάζλο Μπόλονι είναι υποχρεωμένος να το πράξει καθώς υπάρχουν απουσίες κυρίως λόγω καρτών.

Έτσι, ο Ρουμάνος τεχνικός προσανατολίζεται να παρατάξει το «τριφύλλι» στην αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία με αρκετές αλλαγές.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σωκράτης Διούδης. Στην αμυντική τετράδα θα βρίσκονται οι Χατζηθεοδωρίδης στο αριστερό άκρο (Ο Χουάνκαρ είναι τιμωρημένος), στα στόπερ επιστρέφει ο Μπάρτ Σένκεφελντ στο πλευρό του Αχιλλέα Πούγγουρα, ενώ τη δεξιά πτέρυγα θα καλύψει ο Φακούντο Σάντσες.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.864 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη μεσαία γραμμή επιστρέφει και ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος που εξέτισε την ποινή του, ενώ στο πλευρό του θα βρεθεί και σήμερα ο Μαουρίτσιο, ενώ παράλληλα στο βασικό σχήμα θα διατηρηθεί και ο Λούκας Βιγιαφάνιες. Στις πτέρυγες θα βρεθούν οι Αϊτόρ και Καμπετσής, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παραμείνει ο νεαρός Φώτης Ιωαννίδης.

Συνοπτικά η ενδεκάδα έχει ως εξής: Διούδης, Χατζηθεοδωρίδης – Σένκεφελντ – Πούγγουρας – Σάντσες, Μαουρίτσιο – Αλεξανδρόπουλος – Βιγιαφάνιες, Καμπετσής – Αϊτόρ – Ιωαννίδης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.