Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Τα πλάνα του Μπόλονι για την ενδεκάδα κόντρα στη Λαμία

Με αλλαγές θα παρουσιάσει τον Παναθηναϊκό ο Λάζλο Μπόλονι κόντρα στη Λαμία. Επιστρέφουν στην ενδεκάδα Σένκεφελντ και Αλεξανδρόπουλος.

Λένε πως ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, αλλά ο Λάζλο Μπόλονι είναι υποχρεωμένος να το πράξει καθώς υπάρχουν απουσίες κυρίως λόγω καρτών.

Έτσι, ο Ρουμάνος τεχνικός προσανατολίζεται να παρατάξει το «τριφύλλι» στην αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία με αρκετές αλλαγές.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σωκράτης Διούδης. Στην αμυντική τετράδα θα βρίσκονται οι Χατζηθεοδωρίδης στο αριστερό άκρο (Ο Χουάνκαρ είναι τιμωρημένος), στα στόπερ επιστρέφει ο Μπάρτ Σένκεφελντ στο πλευρό του Αχιλλέα Πούγγουρα, ενώ τη δεξιά πτέρυγα θα καλύψει ο Φακούντο Σάντσες.

Στη μεσαία γραμμή επιστρέφει και ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος που εξέτισε την ποινή του, ενώ στο πλευρό του θα βρεθεί και σήμερα ο Μαουρίτσιο, ενώ παράλληλα στο βασικό σχήμα θα διατηρηθεί και ο Λούκας Βιγιαφάνιες. Στις πτέρυγες θα βρεθούν οι Αϊτόρ και Καμπετσής, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παραμείνει ο νεαρός Φώτης Ιωαννίδης.

Συνοπτικά η ενδεκάδα έχει ως εξής: Διούδης, Χατζηθεοδωρίδης – Σένκεφελντ – Πούγγουρας – Σάντσες, Μαουρίτσιο – Αλεξανδρόπουλος – Βιγιαφάνιες, Καμπετσής – Αϊτόρ – Ιωαννίδης.

Exit mobile version