ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Οι αριθμοί της αναμέτρησης με Λαμία και προϊστορία

Παναθηναϊκός και Λαμία αναμετρώνται απόψε στο «Απ. Νικολαΐδης» με την προϊστορία να είναι εμφανώς υπέρ του «τριφυλλιού».

Παναθηναϊκός: Οι αριθμοί της αναμέτρησης με Λαμία και προϊστορία

Τους αριθμούς και την προϊστορία των αναμετρήσεων του Παναθηναϊκού με τη Λαμία, ανέλυσε η Super League, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

Η τέταρτη θέση έχει έλθει πλέον πιο κοντά από ποτέ στον Παναθηναϊκό. Με τις διαδοχικές επιτυχίες τους οι «πράσινοι» βρίσκονται πλέον δύο βαθμούς από τον ΠΑΟΚ και σκοπεύουν να μην έχουν απώλειες σε παιχνίδια όπως αυτό με τη Λαμία. Ωστόσο η ομάδα της Φθιώτιδας βρίσκεται στην καλύτερη περίοδό της και έχει ξεκολλήσει από την τελευταία θέση.

Ο Παναθηναϊκός Πέτυχε την πέμπτη διαδοχική νίκη του στο πρωτάθλημα μέσα στο Βόλο και από εκεί που απείχε πέντε βαθμούς από την τέταρτη θέση, τώρα είναι πέντε από την δεύτερη και δύο από την τέταρτη θέση, που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.619 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν έχει δεχτεί στα έξι τελευταία, και φυσικά είναι αήττητος, ενώ μέχρι το τέλος του 2020 δεν είχε καταφέρει να κρατήσει το «μηδέν» ούτε σε δύο διαδοχικά παιχνίδια! Και στις δέκα νίκες του προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο! Δεν έχει χάσει κανένα από τα 11 παιχνίδια, που προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Έχει προηγηθεί σε περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός από τον Δεκέμβριο «μετακόμισε» στο «Απόστολος Νικολαΐδης», όπου έχει δώσει τέσσερα παιχνίδια. Έπαιξε πέντε παιχνίδια στο «Σπύρος Λούης», όπου έκανε δύο νίκες και δέχτηκε γκολ στα τέσσερα από τα πέντε. Στη συνέχεια σε τέσσερα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» έχει κάνει τρεις νίκες και μια ισοπαλία, χωρίς να δεχτεί γκολ.

Η Λαμία Νικώντας τον Απόλλωνα κατάφερε για πρώτη φορά από την αρχή του πρωταθλήματος να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση, προσπερνώντας την ΑΕΛ. Έχει μάλιστα ένα παιχνίδι λιγότερο. Συμπλήρωσε τρία παιχνίδια χωρίς ήττα, αφού μέχρι τώρα δεν είχε καταφέρει να μείνει σε δύο παιχνίδια αήττητη.

Η Λαμία έχει πάρει οκτώ βαθμούς στα  επτά τελευταία παιχνίδια της ενώ είχε δύο στα δέκα πρώτα. Κράτησε το «μηδέν» στα δύο τελευταία παιχνίδια, κάτι που είχε κάνει συνολικά στα 15 προηγούμενα.

Η Λαμία κατεβαίνει στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας για ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά είναι πρόκληση στην προσπάθειά της να σκαρφαλώσει στη βαθμολογία να συνεχίσει τα καλά αποτελέσματα, με ένα τρίτο παιχνίδι στη σειρά χωρίς ήττα.

Μεταξύ τους Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-0 στον πρώτο γύρο, για πρώτη φορά μέσα στη Λαμία για το πρωτάθλημα, μετά από τρεις επισκέψεις χωρίς νίκη. Τώρα στοχεύει σε μια τρίτη νίκη στη σειρά. Οι δύο ομάδες ήταν οι ευνοημένες από την κλήρωση στο Κύπελλο, αφού προκρίθηκαν χωρίς αγώνα στα προημιτελικά.

Ο Παναθηναϊκός έχει κερδίσει κα τα τρία παιχνίδια, όπου υποδέχτηκε τη Λαμία για τη Super League, αλλά και δύο για το Κύπελλο, που έγιναν τα τελευταία χρόνια, αυτές όμως οι νίκες δεν συνοδεύτηκαν από πρόκριση.

Η ιστορία

Νίκες Παναθηναϊκού: 4 Ισοπαλίες: 2 Νίκες Λαμίας: 1 Με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό

Νίκες Παναθηναϊκού: 3 Ισοπαλίες: 0 Νίκες Λαμίας: 0

Στον πρώτο γύρο 31.10.2020: Λαμία – Παναθηναϊκός 0-2 (8’ κεφαλιά Καρλίτος, 60’ σουτ Καρλίτος)

Πέρσι 14.12.2019: Παναθηναϊκός – Λαμία 2-0 (44’ πέναλτι Χατζηγιοβάνης, 82’ σουτ Περέα. Στο 60’ 2η κίτρινη Μπεχαράνο της Λαμίας)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...