ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπόλονι για μεταγραφές: «Ας μην περιμένουμε μεγάλα ονόματα»

Ο Λάζλο Μπόλονι σε δηλώσεις του τόνισε ότι οι πράσινοι δεν θα πάρουν αυτή τη μεταγραφική περίοδο «μεγαλά ονόματα» όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

Μπόλονι για μεταγραφές: «Ας μην περιμένουμε μεγάλα ονόματα»

Αναλυτικά όσα είπε στα κανάλια Novasports:

«Δύσκολος αγώνας και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο μας μπλόκαραν πολύ καλά οι αντίπαλοι. Η Λαμία δεν μας άφησε ελεύθερους χώρους, αλλά κι΄ εμείς δεν δημιουργήσαμε ευακιρίες. Σίγουρα μπορούμε να τα πάμε καλύτερα. Από ένα σημείο και μετά παίξαμε πολύ… φιλοσοφημένο ποδόσφαιρο.

Είναι βέβαιο ότι μπορούμε και καλύτερα. Είδα κάποια αρνητικά πράγματα αλλά δεν θέλω να μιλήσω γι΄ αυτά.

Ασφαλώς πρέπει να γίνουμε πιο γρήγοροι, πιο δημιουργικοί ειδικά στα τελειώματα. Θα μπορούσαμε να νικήσουμε, αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας θα μπορούσαμε ακόμη και να χάσουμε. Δεν είμαστε χαρούμενοι με τέτοια αποτελέσματα αν και γνωρίζουμε ότι δεν μπορούμε να κερδίζουμε σε όλα τα παιχνίδια.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.254 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ίσως χρειαζόμαστε λίγο ξεκούραση. Συνεχίζουμε και είναι σημαντικό ότι δεν χάσαμε. Είναι πολύ σημαντικό ότι δεν έχουμε δεχτεί γκολ στα εντός έδρας παιχνίδια το νέο έτος, αλλά πρέπει να βρούμε τον τρόπο να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί. Το κακό είναι ότι δεν δημιουργούμε επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη άμυνα».

Αναφορικά τέλος με τα μεταγραφικά της ομάδας είπε: «Έχω κάποιες ειδήσεις αλλά θα τις κρατήσω για τον εαυτό μου. Ας μην περιμένουμε μεγάλα ονόματα. Στο παρελθόν είχα την μεγάλη τιμή να δουλέψω για τον ΠΑΟΚ. Τότε, στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, οι διοικούντες μου έδωσαν συγχαρητήρια που πουλήσαμε τους τρεις καλύτερους παίκτες μας. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι σε αυτό το επίπεδο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...