ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Στο στόχαστρο ο θηριώδης Σανκαρέ! (vids)

Ο Παναθηναϊκός κάνει προσπάθεια για να ντύσει στα πράσινα τον θηριώδη Σενεγαλέζο αμυντικό χαφ, Γιουνούς Σανκαρέ.

Παναθηναϊκός: Στο στόχαστρο ο θηριώδης Σανκαρέ! (vids)

Ο Παναθηναϊκός στο φώτο φίνις των χειμερινών μεταγραφών πάει να κάνει δικό του τον θηριώδη Γιουνούς Σανκαρέ.

Ο θηριώδης αμυντικός μέσος ανήκει στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας, έχει δεχτεί κρούση από τον Πιερ Ντρεοσί, ο οποίος θέλει να τον ντύσει στα πράσινα.

Ο γενικός διευθυντής της πράσινης ΠΑΕ, Πιέρ Ντρεοσί γνωρίζει πολύ τον ποδοσφαιριστή από το πέρασμα του από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.251 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Σανκαρέ αποτελεί προϊόν της ακαδημίας της Παρί Σεν Ζερμέν, από την οποία δόθηκε δανεικός στη Ρεμς και κατόπιν τη Ντιζόν, η οποία απέκτησε τα δικαιώματά του το καλοκαίρι του 2011 έναντι 500 χιλ. ευρώ και αφού προηγουμένως είχε 14 συμμετοχές με την εθνική ελπίδων της Γαλλίας (U21).

Η Ντιζόν τον πούλησε έναντι 700 χιλ. ευρώ στην Γκινγκάμπ το καλοκαίρι του 2013 και τρία χρόνια αργότερα πήγε ως ελεύθερος τη Λιλ.

Από τη Λιλ πήρε μεταγραφή έναντι 3 εκατ. ευρώ στη Μπορντό τον Γενάρη του 2017 και μετά από δύο χρόνια έμεινε ελεύθερος από τους Γιρονδίνους. Οι υψηλές οικονομικές απαιτήσεις του τον άφησαν χωρίς ομάδα για πέντε μήνες, πριν καταλήξει στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας το περασμένο καλοκαίρι, όπου έχει μετρήσει 22 συμμετοχές με 3 γκολ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.