ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Επιβεβαίωσε τη μεγάλη μεταγραφή η Λεουτσένκα: «Ευγνώμων που είμαι μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού» (Pic)

Σε μεταγραφή «βόμβα» στο μπάσκετ γυναικών προχώρησε ο Παναθηναϊκός, με την Γέλενα Λεουτσένκα να ανακοινώνει τη μετακίνησή της στο «τριφύλλι».

Επιβεβαίωσε τη μεγάλη μεταγραφή η Λεουτσένκα: «Ευγνώμων που είμαι μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού» (Pic)

Σε μια κίνηση που ταράζει τα θεμέλια του γυναικείου μπάσκετ και που προκαλεί θόρυβο, προχώρησε η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη φέρνει στην Ελλάδα την παγκοσμίου φήμης Γέλενα Λεουτσένκα, με σκοπό την επιστροφή του τμήματος στην κορυφή με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η 37χρονη Λευκορωσίδα σέντερ θα είναι ο «βαρύς οπλισμός» στο γκρουπ της Ελένης Καπογιάννη, ενώ λίγα λεπτά το άκουσμα της είδησης, ήρθε και η επιβεβαίωση από την ίδια την πολύπειρη αθλήτρια, μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο instagram.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.033 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά το ιδιαίτερο μήνυμά της:

«Σχεδόν 2 χρόνια… πόνος… φόβος… αμφιβολία… απογοήτευση μετά την απογοήτευση… κούραση… προδοσία… αίσθημα εγκατάλειψης… πτώση και σηκωμένος ξανά και ξανά… Φυλακή… Covid – Ζούσα μέσα από αυτά. Είναι η αλήθεια και η ιστορία μου, που συνεχίζω να γράφω. Χωρίς αυτά τα συναισθήματα και τις εμπειρίες, δεν θα ήξερα ποιος είναι ο Θεός, ποια είναι η πραγματική πίστη, τι είναι η αγάπη, η συγχώρεση, η υπομονή και η ευγνωμοσύνη. Πώς είναι να αντιμετωπίζεις φόβο, όταν όλες οι πόρτες είναι κλειδωμένες και δεν μπορείς να ξεφύγεις.

Όταν είσαι ισχυρός είναι η μόνη σου επιλογή. Όταν οι άνθρωποι με αμφισβήτησαν, δούλεψα ακόμα πιο σκληρά. Όταν είπαν ότι δεν θα παίξω ξανά, δεν άκουσα. Και όταν μου είπαν να το ξεχάσω και να προχωρήσω, άκουσα την καρδιά μου και δεν έχασα ποτέ την πίστη μου. Ήταν ένα μακρύ ταξίδι αλλά είμαι εδώ τώρα. Χαρούμενη και ευγνώμων που είμαι μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού με τεράστια ιστορία και υπέροχους φιλάθλους! Σας ευχαριστώ που με έχετε».

View this post on Instagram

A post shared by Yelena Leuchanka OLY (@yelenaleu)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.