ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Αποχωρεί από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας ο Σανκαρέ!»

Την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας εξέφρασε ο Σανκαρέ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είναι μία ανάσα από το να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

«Αποχωρεί από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας ο Σανκαρέ!»

Δημοσίευμα από την Βουλγαρία αναφέρει ότι ο Σανκαρέ ζήτησε να φύγει από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας και είναι θέμα χρόνου ουσιαστικά να ολοκληρωθεί το διαζύγιο.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζεται, ο Σανκαρέ δεν έχει καθόλου καλές σχέσεις με τον προπονητή της ομάδας, με το… γυαλί να «σπάει» από τον Δεκέμβριο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι θέμα ωρών ο παίκτης να φορέσει τα πράσινα.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 67.977 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά αναφέρει το δημοσίευμα:

«Η ΤΣΣΚΑ είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει χωρίς το αστέρι της Γιουνούς Σανκαρέ. Ο αμυντικός μέσος εξέφρασε την επιθυμία του στην διοίκηση της ομάδας να αποχωρήσει.

Δεν έπαιξε στο φιλικό της Παρασκευής, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ήρθε ξανά σε αντιπαράθεση με τον προπονητή της ομάδας. Η κόντρα τους ξεκίνησε τον Δεκέμβριο, όταν μετά την αλλαγή του με την Μπότεβ αρνήθηκε να δώσει το χέρι στον προπονητή του.

Ο Βόσνιος προπονητής είχε πει ότι θα τα… βρει με τον Γάλλο, αλλά  οι σχέσεις τους παραμένουν περίεργες»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...